Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grci tvrde

Igor Tudor novi je trener PAOK-a

10.08.2014., Stadion Kranjceviceva, Zagreb - MAXtv Prva liga, 4. kolo, NK Lokomotiva - NK Hajduk. Igor Tudor. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL
11.06.2015.
u 23:26

Novi sportski direktor Frank Arnesen inzistira na našem treneru.

Informacije koje stižu večeras iz Grčke sugeriraju da će Igor Tudor tijekom sutrašnjeg dana dogovoriti sve detalje i potpisati ugovor s PAOK-om.

Iz Tudorova tabora pak tvrde da bivši Hajdukov trener još samo mora dogovoriti sitne detalje oko novog ugovora u Grčkoj.

Taj grčki prvoligaš prošlu je sezonu završio na trećem mjestu iza prvaka Olympiacosa i drugoplasiranog Panathinaikosa.

Igor Tudor najveća je želja i PAOK-ova sportskog direktora Franka Arnesena koji je u taj grčki klub došao prije samo dvadesetak dana.

>>Igor Tudor uskoro bi mogao preuzeti grčki PAOK

Komentara 2

Avatar Ironman0105
Ironman0105
02:44 12.06.2015.

pa prirodno, ne? generacija "Euro Hajduka" preuzima trenerska mjesta u poznatim EU klubovima. To je bilo i za ocekivati.

Avatar usainbolt
usainbolt
08:35 12.06.2015.

PAOK je dobar klub, igra već godinama u europskim natjecanjima, super vijest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije