Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška utakmica...

Ibrahimović o djetinjstvu u Malmöu: Tukao sam djecu, krao i pretrpio prevaru

Zlatan Ibrahimović
Reuters/PIXSELL
15.09.2015.
u 19:24

“Pitali su me što bih radio da nisam postao nogometaš. Možda bih bio kriminalac. Nisam krao samo bicikle, nego i po trgovinama, i to je bio poseban užitak"

Uoči sudara PSG-a i Malmöa, Goal.com podsjeća na posebnu povezanost Zlatana Ibrahimovića s rodnim gradom, koju je opisao u autobiografiji. Pogledajte šokantno svjedočenje o odrastanju, drugoj strani zakona i konačnoj osveti.

O djetinjstvu u Rosengardu, dijelu Malmoa: “Držao sam se po strani. Trčao sam ili igrao nogomet. Nisam baš bio najuravnoteženiji i najtalentiraniji dječak, bio sam samo jedan od onih koji je nabijao loptu cijele dane. Imao sam veliku količinu bijesa, udarao sam u glavu djecu i urlao na suigrače. Barem sam imao loptu..."

“U Rosengardu je bilo bolje da pokažete superiorni stav, niste smjeli dopustiti da vas netko uvrijedi, a najgora je uvreda bila pič***o!"

“Pitali su me što bih radio da nisam postao nogometaš. Možda bih bio kriminalac. Nisam krao samo bicikle, nego i po trgovinama, i to je bio poseban užitak. Uzbuđivalo me otimanje stvari. Jednom su me uhvatili kako kradem jaknu, i svejedno sam nastavio s tim. Da, mogao sam završiti na posve drugoj strani..."

Cijeli članak o Zlatanu Ibrahimoviću pročitajte na portalu Goal.com.

>>Ibrahimović: Otac je htio da budem odvjetnik, ali mislim da bih se borio u UFC-u

Komentara 5

CH
Changi
20:45 15.09.2015.

S lijepim se hvali. Kao da je danas drugaciji. Smece od covjeka.

MA
mamunamegalo
20:19 15.09.2015.

I to me zabole

RA
raduc
21:07 15.09.2015.

bas je p....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije