Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rekordan transfer

Evo kako se Pjaca emotivno oprostio od Dinama: 'Sutra je zadnja utakmica'

30.10.2015., stadion Poljud, Split - MAXtv 1. HNL, 9. kolo, HNK Hajduk - NK Zagreb.  Marko Pjaca s loptom. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/9
19.07.2016.
u 13:46

- Dinamu želim sve najbolje. Nadam se da će obraniti prošlogodišnji naslov prvaka i da će se plasirati u Ligu prvaka.

Marko Pjaca napokon je uspio ostvariti toliko željeni transfer u inozemstvo. Hrvatski reprezentativac od sljedeće se sezone nositi dres Juventusa, a Dinamo bi trebalo pripasti oko 22,5 milijuna eura. Ipak, prije odlaska odigrat će još jednu utakmicu za modre, onu sutrašnju protiv Vardara.

- Želio bih reći da je u srijedu moja zadnja utakmica za Dinamo. Ovo je moj klub za koji navijam od kad sam se rodio. Zahvalan sam Dinamu na svemu. Istovremeno sam i sretan i tužan. Sretan sam jer me čekaju novi izazovi, a tužan jer odlazim iz kluba za koji navijam od kad znam za sebe, kazao je emotivni Pjaca pa dodao:

- Dinamu želim sve najbolje. Nadam se da će obraniti prošlogodišnji naslov prvaka i da će se plasirati u Ligu prvaka.

Marko se nada da će ga sutra navijači doći pozdraviti u velikom broju te nositi Dinamo do važne pobjede. Podsjetimo, ulaznice za Vardar prodaju se po 10, 20 i 30 kuna, a cijeli prihod ide za obnovu vukovarskog Vodotornja.

Komentara 6

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
08:43 20.07.2016.

Marko Pjaca je još jedan od proizvoda gazde, duše, srca i stvaratelja sadašnje modre svetinje pravog hrvata i nezaboravnog gospodina Zdravka Mamića.

ST
staromlad
23:01 19.07.2016.

Bravo!sretno!

Avatar Dr Evil
Dr Evil
14:54 19.07.2016.

ima i Pokemona na stadionu, dođite...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije