Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
druga samostalna revija

Reviju Aleksandre Dojčinović pohrlili pogledati mnogi slavni, posebnu pozornost plijenila Sandra Perković

Sandra Perković  na reviji Aleksandre Dojčinović
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/24
11.11.2016.
u 07:28

U Esplanadi, na koktelu dobrodošlice okupili su se brojni poznati i slavni, među kojima su bile i Kristina Krpela, Maja Šuput, Sandra Perković.

Poznata dizajnerica Aleksandra Dojčinović u prostorima Hrvatskog državnog arhiva sinoć je održala drugu samostalnu reviju na kojoj je predstavila svoju novu kolekciju svog branda Lei Lou za proljeće/ljeto 2017.

U Esplanadi, na koktelu dobrodošlice okupili su se brojni poznati i slavni, među kojima su bile i Kristina Krpela, Maja Šuput, Sandra Perković, Jole koji je došao u pratnji supruge....

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL/Borna Filic/PIXSELL

Upravo je slavna sportašica plijenila posebnu pažnju prisutnih. U prepunom Hrvatskog državnom arhivu, svoje komade za proljeće i ljeto predstavila je Aleksandra Dojčinović, a na modelima su se izmjenjivale haljine prožete romantičnim detaljima za suvremenu ženu, odnosno detaljima čipke, plišanih vezova, ali i kože.

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL/Borna Filic/PIXSELL

Foto: Luka Stanzl/Pixsell

Od ostalih poznatih lica, reviju nisu propustile ni RTL-ove voditeljice Antonija Stupar Jurkin i Edita Misirić Vrkljan, HRT-ova Nevena Rendeli Vejzović, glumice Bojana Gregorić i Ecija Ojdanić, sportašica Sandra Perković, pjevačica Maja Šuput te brojni drugi.

Komentara 1

Avatar Glina74
Glina74
08:32 11.11.2016.

Čast SANDRI a koji su to ostali slavni i gdje su oni slavu stekle i stekli po krevetima i jahtama sramota

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije