Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neugodno iskustvo

Žena se probudila nakon pijane noći i kraj sebe u krevetu ugledala nepoznatog psa

Mia Flynn/Snapchat
21.05.2021.
u 10:30

Toliko je bila pijana da se ne sjeća dolaska kući oko 2 i 30 i rasprave s mamom oko novog ljubimca.

Mia Flynn iz Walesa probudila se 17. svibnja vrlo mamurna nakon što je noć prije s prijateljicom popila tri boce vina. Ono što je ugledala kraj sebe pripisala je toj velikoj količini koju je konzumirala i mislila je da joj se samo pričinjava.

U njezinom krevetu je, naime, bio nepoznati pas koji je samo mirno sjedio i gledao u nju. Nije joj bilo jasno odakle je došao niti tko mu je vlasnik, a kada je uzela mobitel u ruke i pogledala sve fotografije i videozapise od sinoćnjeg provoda shvatila je da je to pas koji ju je cijelo vrijeme pratio dok je išla kući.

Foto: Mia Flynn/Snapchat

"Bila sam kod prijateljice na druženju, popile smo tri boce vina, a jutros kada sam se probudila ostala sam u šoku. Nepoznati pas je gledao u mene, mislila sam da će me napasti. Iako inače volim pse, ovo je bilo zaista zastrašujuće", rekla je Mia i objasnila da je povratak kući s psom snimila i objavila na Snapchatu, a na snimkama se vidjela i situacija kada je majci objašnjavala zašto je sa sobom dovela psa.

Ujutro je podijelila fotografiju haskija na Facebooku i pronašla vlasnicu, prenosi LADbible. 

"Iako je vlasnica bila u strahu jer je izgubila psa, moje objave su je nasmijale", kaže Mia za kraj.

Pogledajte što Hrvati najčešće zaboravljaju u Uberu:

Evo što se dogodi kada baka slučajno pojede unukove kolačiće s marihuanom:

1/1
Ključne riječi

Komentara 2

AN
Anezka
21:00 21.05.2021.

Osoba koja svjesno popije 3 boce vina i pijana dođe kući ne sjećajući se odakle joj pas nije se u stanju brinuti za sebe a kamoli i za psa

MO
montello
16:21 21.05.2021.

Zadrzi ga kod sebe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije