Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odbio ga je...

'Identični brat blizanac me pitao da mu budem kum na vjenčanju, a ženi se mojom bivšom!'

Brak
Shutterstock
20.05.2021.
u 16:30

Cijela mi obitelj govori da sam sebičan i da valjda mogu 'pretrpjeti neugodnost' na jednu večer, ali ja se jednostavno ne bih osjećao ugodno na vjenčanju brata i bivše, kaže 21-godišnjak

Nedavno je anonimni 21-godišnjak na Redditu ispričao da mu se brat - inače identični blizanac - uskoro ženi s djevojkom s kojom je on izlazio prije pet godina.

Tada su oboje, kaže, imali 16 godina, a u vezi su bili dvije godine, dok nisu i on i ona upisali fakultete van rodnog grada. 

Majka (61) sinu i njegovom partneru bila surogat: "Sve bih u trenu ponovila!"

Brak
1/3

Kad je prvi put došao kući preko praznika, saznao je, priča, da je njegov jednojajčani brat blizanac u ozbiljnoj vezi - i to baš s curom s kojom je on bio dvije godine, prenosi Mirror.

Par se ubrzo i zaručio, a brat ga je, kaže, pitao da mu bude vjenčani kum - što je bez razmišljanja odbio...

- Kad sam tek prekinuo s njom, rekao sam mu da ću izbjegavati uopće ići na mjesta gdje je mogu sresti, a on me sad pita da mu budem kum na vjenčanju s njom... - kaže.

Foto: Shuttershock

- Cijela mi obitelj govori da sam sebičan i da valjda mogu 'pretrpjeti neugodnost' na jednu večer, ali ja se jednostavno ne bih osjećao ugodno na vjenčanju brata i bivše - rekao je, a većina ga je Reddit korisnika podržala i poručila mu da ne misle da je pogriješio - a mnogi su se i čudili što je bratu uopće palo na pamet od njega tražiti da bude kum na toj svadbi.

- Zašto bi, pobogu, itko htio biti kum na vjenčanju brata i bivše, možete li zamisliti neugodniju situaciju i goru atmosferu - napisao je jedan, a neki su mu korisnici poručili i da 'ipak ne bi ostatak života trebao izbjegavati bratovu ženu, te da to vjerojatno neće biti baš jednostavno...'

Majka (61) sinu i njegovom partneru bila surogat: "Sve bih u trenu ponovila!"

Komentara 1

MO
montello
22:33 20.05.2021.

santa barbara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije