Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
znate li koji?

Stalno razmišljaju o seksu: Ovo su dva najnapaljenija horoskopska znaka

shutterstock
20.05.2021.
u 20:34

Njihova strast i prezir prema rutini učinit će njihov seksualni život uzbudljiv.

Ako vam se čini da stalno razmišljate o seksu, to je možda zbog vašeg horoskopskog znaka. Vjerovali mi u to ili ne, naš horoskopski znak može utjecati na našu osobnost pa tako i na sklonost seksu i požudi. Prema astrologiji, postoje dva horoskopska znaka koja konstantno razmišljaju o seksu, kako piše Pure Wow.

Škorpion

Ovi strastveni vodeni znakovi na vrhu su popisa kada je u pitanju maštanje o seksu. Iako su poznati po svojoj sumnjičavosti, nakon što vas upoznaju i smatraju vjernima, oni će s veseljem osloboditi svoju divlju stranu. Njihova strast i prezir prema rutini učinit će njihov seksualni život uzbudljiv. Budući da im je seks uvijek u glavi, od njih možete očekivati seksi poruke tijekom dana, ali i eksperimentiranje s raznim stvarima. Kod njih nema ‘vanila seksa’.

Stalno `padate` na loše dečke? Vjerojatno ste ovog horoskopskog znaka:

1/6

Ovan

Oni su pod utjecajem Marsa, planeta zaduženog za seksualne nagone, pa nije ni čudo što ovi vatreni znakovi vole seks. Izuzetno su energični, ali i drski, pa očekujte spontanost i avanturu. Ovnovi su također poznati po svojoj pameti i domišljatosti, stoga možete očekivati puno prljavih šala u najneočekivanijim i savršeno neprimjerenim trenucima. Za razliku od Škorpiona, koji više voli emocionalnu vezanost kada su u pitanju njihovi seksualni partneri, Ovnovi su neovisni i rado će pronaći osobu samo za seks.

Ispričala svoje iskustvo: PAPA test uvijek je pokazivao da je sve u redu, a cijelo vrijeme je imala tumor!

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Asterix
Asterix
00:24 21.05.2021.

Ova na slici napaljuje sve znakove.

EP
Epil
01:28 21.05.2021.

Ja sam skorpija i istina je, htio bih i mogao bih uvijek.

Avatar 1ofthem
1ofthem
21:17 20.05.2021.

Ovo je laž

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije