Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svježina

Želite da vam kupaonica uvijek lijepo miriši? Isprobajte jednostavan trik s toaletnim papirom

Shuttershock
06.08.2022.
u 07:00

Osim što je vrlo jeftin, ovaj trik oduzima vam svega 30 sekundi vremena.

Na pitanje kako održavati kupaonicu mirišljavom, vjerojatno vam napamet padaju razni sprejevi, osvježivači zraka i slične stvari, ali ključ zapravo leži u toaletnom papiru, otkrivaju stručnjaci za održavanje doma. 

Umjesto da prskate kupaonicu raznim osvježivačima koji znaju imati agresivan i jak miris, uzmite rolu toaletnog papira i jedno esencijalno ulje po izboru - citrus, pepermint, lavanda, ruža... 

Na kartonski, unutrašnji dio role, dodajte pet kapi (ili više ako želite jači miris) i vratite rolu na držač - i to je to! Osim što je vrlo jeftin, ovaj trik oduzima vam svega 30 sekundi vremena. 

Znate li što sve možete sa sodom bikarbonom? Ovih će pet stvari besprijekorno očistiti:

Nije potrebno dodavati kapi kroz dan, dva jer se miris, svaki put kada vi otrgnete komad papira s role, ponovno "aktivira" i proširi prostorijom. Samo ponovite postupak kada uzmete novu rolu.

Pazite samo da ulje ne dođe u dodir s papirom jer esencijalna ulja znaju iritirati kožu, a posebno intimne dijelove na kojima se koristi papir, prenosi Reader's Digest.

Genijalan razlog da u perilicu rublja ubacite - crni papar!

1/6
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije