Naslovnica Lifestyle Putovanja

Završnica Kulturnog ljeta u Podstrani

Koncert grupe Dalmatino 31. kolovoza u 21h
29. kolovoza 2019. u 16:16 183 prikaza
Podstrana
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/4

Osamdesetak je vrelih ljetnih dana u Podstrani i ove godine završavalo bogatim večernjim programom na nekoj od pozornica duž obale ili u sjeni starih kamenih kuća Gornje Podstrane.

Podstrana | Autor : Promo Foto: Promo

Izbor umjetnika, autora i izvođača, glazbenika, pjesnika i pisaca koje je Turistička zajednica Općine Podstrana pozvala da oplemene podstranske večernje sate, pokazao se punim pogotkom! S nemalim zadovoljstvom možemo sada, uoči posljednje večeri, izjaviti kako su sva ovogodišnja kulturna zbivanja bila veoma posjećena. Okupila su i domaćine i goste, s čijih lica nije bilo teško iščitati zadovoljstvo, a katkad i neskriveno iznenađenje. Na zatvorenim se gledalištima zaista tražila sjedalica više, a zbivanja na otvorenome pratila su se i izdaleka.

Pučke fešte i ribarske večeri imaju svoj ustaljeni slijed, a domaćini su i ove godine dali sve od sebe da tu tradiciju ne iznevjere. I nisu – jelo se, pilo i uživalo do kasnih noćnih sati.

Publika sklonija glazbeno-scenskim događanjima imala je prigode uživati u dvadesetak koncerata i nekoliko književno-pjesničkih večeri. Čuli su se zvukovi klasične glazbe, zabavne melodije, klapsko pjevanje, fado, operne arije... I nije samo publika u gledalištu uživala, uživali su i izvođači, jer tako djeluje podstranski ambijent.

Podstrana | Autor : Josip Regović/PIXSELL Foto: Josip Regović/PIXSELL

Ovogodišnje kulturno ljeto zaključit ćemo ribarskom večeri u Svetome Martinu i nastupom rado slušanoga hrvatskog pop-sastava Dalmatino. Dođite! I, do viđenja iduće godine!

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka