Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Putovanja

Završnica Kulturnog ljeta u Podstrani

Koncert grupe Dalmatino 31. kolovoza u 21h
29. kolovoza 2019. u 16:16 197 prikaza
Podstrana
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/4

Osamdesetak je vrelih ljetnih dana u Podstrani i ove godine završavalo bogatim večernjim programom na nekoj od pozornica duž obale ili u sjeni starih kamenih kuća Gornje Podstrane.

Podstrana | Autor : Promo Foto: Promo

Izbor umjetnika, autora i izvođača, glazbenika, pjesnika i pisaca koje je Turistička zajednica Općine Podstrana pozvala da oplemene podstranske večernje sate, pokazao se punim pogotkom! S nemalim zadovoljstvom možemo sada, uoči posljednje večeri, izjaviti kako su sva ovogodišnja kulturna zbivanja bila veoma posjećena. Okupila su i domaćine i goste, s čijih lica nije bilo teško iščitati zadovoljstvo, a katkad i neskriveno iznenađenje. Na zatvorenim se gledalištima zaista tražila sjedalica više, a zbivanja na otvorenome pratila su se i izdaleka.

Pučke fešte i ribarske večeri imaju svoj ustaljeni slijed, a domaćini su i ove godine dali sve od sebe da tu tradiciju ne iznevjere. I nisu – jelo se, pilo i uživalo do kasnih noćnih sati.

Publika sklonija glazbeno-scenskim događanjima imala je prigode uživati u dvadesetak koncerata i nekoliko književno-pjesničkih večeri. Čuli su se zvukovi klasične glazbe, zabavne melodije, klapsko pjevanje, fado, operne arije... I nije samo publika u gledalištu uživala, uživali su i izvođači, jer tako djeluje podstranski ambijent.

Podstrana | Autor : Josip Regović/PIXSELL Foto: Josip Regović/PIXSELL

Ovogodišnje kulturno ljeto zaključit ćemo ribarskom večeri u Svetome Martinu i nastupom rado slušanoga hrvatskog pop-sastava Dalmatino. Dođite! I, do viđenja iduće godine!

Khabib Nurmagomedov
OTAC MU PREMINUO
Ne želi 'uzeti' 30 milijuna eura zbog obećanja koje je dao majci!
RIT Croatia
PROMO
Svakodnevno mjerimo razinu sigurnosti na našim kampusima