Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pas ostao u skloništu

Zaposlenik skloništa ženi odbio dati psa: 'Bila je predebela, sigurno nije dovoljno aktivna'

Ilustracija
Pixabay/Ilustracija
26.07.2022.
u 10:30

OPas je skočio na jednu ženu i 'napao' je poljupcima, a umjesto da ga odgurne, ona ga je zagrlila. Bila je to ljubav na prvi pogled. Jedini problem je taj što je žena bila pretila, napisao je.

Zaposlenik skloništa za nezbrinute životinje ispričao je na Redditu kako je nedavno odbio ženu koja je iz njegovog azila htjela udomiti jednog psa. On, kaže, nije tako odlučio jer je mislio da će maltretirati životinju ili nešto slično; već samo zato što je, smatra, 'predebela'; pa joj je savjetovao da radije uzme maku!

Muškarac se obratio Reddit korisnicima da dobije potvrdu da je dobro napravio; no, očekivano, naišao je na hrpu negativnih komentara.

Ljudi putem interneta pokazali kako izgleda rad od kuće s ljubimcima

Ilustracija
1/12

- Radim u skloništu za životinje, pa sam plaćen da se igram sa psima. Omiljeni su mi dani oni kad svoju osmosatnu smjenu provedem bacajući frizbije i i jureći sa psima po dvorištu - ispričao je, pa se s vremenom zaljubio u jednog 'korisnika', živahnog Rockyja.

"Rockyja nam je prije nekoliko mjeseci uzeo par koji nije imao vremena/energije brinuti se o njemu, Jako je živ i bez problema će vam uništiti namještaj ako ga se pravilno ne izmori".

Kad ga pusti iz boksa Rocky ga, kaže, od sreće izliže i svaki ga put nerado vraća natrag, a u nekoliko mjeseci koliko ga poznaje nikad ga nije vidio umornog pa sumnja da bi svaki vlasnik mogao doseći njegovu razinu aktivnosti.

 - Na organiziranom posvojenju prije nekoliko tjedana Rocky je skočio na jednu ženu i 'napao' je poljupcima, a umjesto da ga odgurne, ona ga je zagrlila. Bila je to ljubav na prvi pogled. Jedini problem je taj što je žena bila pretila i bila je sva znojna iako vani uopće nije bilo vruće... - ispričao je, a iako, kaže, zna da se kondicija ne može procijeniti samo po izgledu, nikada nije sreo nekog tako 'velikog' tko je dovoljno fit da s hiperaktivnim psom trči više od dva sata dnevno ili ga pak juri kad ovaj preskače ograde.

"Pitala je za posvojenje Rockyja, pa sam je malo "ispitao" o njenim željama i navikama; što radimo sa svim posvojiteljima. Odgovori mi se baš nisu svidjeli, budući da radi puno radno vrijeme, iako je rekla da joj je posao fleksibilan i da može raditi i od kuće".

Kad ju je, kaže pitao koliko je aktivna, rekla je da živi prilično "aktivnim stilom života", ali nije objasnila.

"Aktivan stil života danas ima mnogo značenja, na ovom poslu sam naučio sam da moraš ići za svojom intuicijom i dati prednost potrebama životinja ispred želja ljudi. Koliko god joj se Rocky svidio, mogao sam vidjeti da kod nje neće biti aktivan pa će napraviti neku 'glupost', a ona će ga za tjedan do dva vratiti".

Predložio joj je zato da pogleda neke manje pse ili razmisli o mački, a ona se naljutila jer je shvatila koji mu je razlog pa je njega i sklonište 'razapela' na društvenim mrežama.

Sada se, kaže, boji da će zbog te njegove odluke sklonište izgubiti sredstva i udomitelje pa je na Redditu pitao 'je li jednostavno trebao pustiti Rockyja da ode s njom?'

- Kažeš da znaš da ne možeš procijeniti nečiju kondiciju samo po izgledu, a odmah si učinio upravo to. Najbolja bi bila provjera udomitelja kod njih doma i dvotjedni probni rok - napisao je jedan korisnik.

- Ona može unajmiti i šetača psa ili ga izmoriti u obližnjem parku, to ne možeš znati - rekao je drugi, a većina je odgovorila da je svakako 'prenaglo i bez dovoljno poznanica zaključio da psu neće biti dobro kod žene s kojom je odmah 'kliknuo'.

Megan (31) je dala otkaz kako bi provela posljednje dane sa svojim bolesnim psom: 'Želim s njom raditi sve što dosad nismo stigle' ❤

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije