Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ups...

Pozirala na plaži u kupaćem, ali optička iluzija koja je nastala na fotografiji ju je zgrozila

TikTok/MadiMarotta
26.07.2022.
u 07:00

"Pa zato postoji fotošop", napisao joj je netko u komentarima.

 Madi Marotta, mlada djevojka iz SAD-a, zamolila je nekog od prijatelja da ju fotografira dok ona pozira u kupaćem kostimu na jednoj od najpoznatijih plaža, Miami South Beach. 

Sve što je Madi htjela je podijeliti s pratiteljima na društvenim mrežama kako uživa u toplim ljetnim danima, ali vrlo brzo je shvatila da fotografije koje su nastale ne može objaviti jer imaju jedan čudan detalj.

Profesorica povijesti od kruha radi pravu umjetnost:

1/15

Foto: TikTok/MadiMarotta

Iza nje je sjedila djevojka koja se ubacila u fotografiju samo s lijevom rukom i napravila optičku iluziju, a da toga nije ni svjesna. Njezina ruka izgleda kao da Madi ima muški spolni organ!

Iako zgrožena, Madi je odlučila ovu situaciju podijeliti na TikToku i ubrzo je skupila više od 4 milijuna pregleda, a većina gledatelja rekla je kako ih je ovo dobro nasmijalo.

Neki ljudi su joj, kako prenosi Mirror, predložili da ukloni ruku u fotošopu, a neki su se i sami nudili da joj naprave tu uslugu.

@madimarotta

😐 #fyp #xyzbca #miami #OverShareInYourUnderwear

♬ Track Star - Mooski

Krpelji napadaju: Evo kako se možete zaštititi od ovog malog, ali opasnog nametnika!

Komentara 1

MO
montello
13:46 26.07.2022.

Da stvarno ispalo tako ,a zapravo iza nje zena 😉😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije