Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOVEMia

Zagreb je postao bogatiji za mjesto u kojemu su u savršenom balansu stil i trendovi

LOVEMia store otvoren u Zagrebu
Foto: Srećko Rundić
1/6
30.10.2017.
u 14:09

Krzneni komadi nerijetko su multifunkcionalni, pa se zahvaljujući zatvaračima dugi kaputi pretvaraju u kratke jakne, pa čak i prsluke sa ili bez kapuljače.

Trendovi čine sezonu uzbudljivom, no žene pomno izgrađenog stila znaju kako su klasični kvalitetni i bezvremenski komadi baza koja se svakom novom sezonom osvježava aktualnim trendovima, trendovima koje one odabiru i prepoznaju kao 'svoje'. Žene koje tako uspješno balansiraju svoj stil i aktualne trendove nerijetko su istovremeno i trendsetterice i ikone stila.

S takvom mišlju otvoren je i concept store LOVEMia u samom centru Zagrebu, u koji je upravo stigla kolekcija za jesen/zimu 2017/18, a u ponudi su kožne jakne, krznene kapute, trenirke, dolčevite i ponča od kašmira, te obuću i modne dodatke.

„Žena čije citate o stilu danas koristimo gotovo svakodnevno, Coco Chanel, davno je rekla kako luksuz mora biti udoban, inače nije luksuz. Deviza je to koje se i sama držim kada biram komade koje ću ponuditi svojim kupcima“, otkriva Tamara Novosel, osnivačica i vlasnica brenda LOVEMia.

„Stoga su kožne jakne koje ćete pronaći u LOVEMia concept storeu od najfinije janjeće kože, krzna su iznimno šik, a kašmir izuzetno nježan i mekan. Svima njima je zajedničko da su udobni i funkcionalni.“

Iako je u LOVEMia concept storeu na prvom mjestu kvaliteta materijala, ne odustaju niti od dizajna. 

Krzneni komadi nerijetko su multifunkcionalni, pa se zahvaljujući zatvaračima dugi kaputi pretvaraju u kratke jakne, pa čak i prsluke sa ili bez kapuljače. Posebno mjesto u ponudi zauzimaju trenirke od kašmira kakve kod nas još nismo vidjeli. Udobne i tople hlače ravnih nogavica ili stisnute renderima savršene su za hladne jesenske dane kada se želite osjećati opušteno i casual, a izgledati luksuzno i sofisticirano.

LOVEMia store otvoren u Zagrebu
1/6

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije