Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Restoran pizzerija Niko, Grebaštica

Uz pizze svi vole lignje i kvalitetno vino

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/3
22.07.2021.
u 11:30

U pizzeriji Niko koriste svježe namirnice, a pizzu u krušnoj peći pripremaju po originalnoj talijanskoj recepturi uz pažljivo birano “zero” brašno.

Pizzeriju Niko pronaći ćete u samom centru Grebaštice, tik uz plažu, a pogled s terase puca na more, poluotok Oštricu i obližnje brdo Jelinak. Vlasnik, također Banovac, kaže nam da su oni prije svega pizzerija, a mogu se kod njih pronaći i mesni specijaliteti, lignje i kvalitetno vino.

– Ušli smo u posao prije osam godina. Ovdje gdje je danas restoran nekad su živjeli moji pradjedovi. Kamenu kuću otac i ja samostalno smo preuredili, a ponudu smo temeljili na napolitanskim pizzama. Još nismo doživjeli da je gost bio nezadovoljan, a u prilog tome idu i recenzije koje imamo na Googleu i Tripadvisoru – kaže nam Banovac dok nas vodi kroz restoran i pokazuje rustikalni interijer u kojem dominiraju nostalgične crno-bijele fotografije Grebaštice i njegovih predaka ribara.

09.07.2021., Grebastica - Turisticka patrola u Grebastici. Pizzerija Niko Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

U pizzeriji Niko koriste svježe namirnice, a pizzu u krušnoj peći pripremaju po originalnoj talijanskoj recepturi uz pažljivo birano “zero” brašno.

– Važna nam je izvrsnost, pizze pečemo svaki dan, učimo i napredujemo – kaže Banovac i dodaje da je baš lani odlučio da restoran radi cijele godine, ali u planovima ga je omela pandemija.

Ukratko, ako ste u Grebaštici, a želite pojesti vrlo dobru pizzu, kod Nike ćete ostaviti između 50 i 80 kuna.

Večernjakove zvjezdice

IZBOR I KVALITETA JELA 47
(DO MAKS. 50 BODOVA) 

IZBOR I PONUDA PIĆA   12
(DO MAKS. 15 BODOVA) 

POSLUGA I LJUBAZNOST   10
(DO MAKS. 10 BODOVA)

DOJMOVI I PROSTOR     20
(DO MAKS. 20 BODOVA) 

UKUPNOST PONUDE      4
(DO MAKS. 5 BODOVA)

UKUPNO: 93

Komentara 1

Avatar EtTore
EtTore
02:51 29.07.2021.

Sezona propala!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije