Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Urnebesno!

Upoznajte dvojnicu Donalda Trumpa – Španjolku koja uzgaja krumpire

PIXSELL/Instagram
08.01.2019.
u 09:47

Sličnost je zaista nevjerojatna, a ova je dama u sekundi postala hit na internetu

Zove se Dolore Leis Antelo i živi sa svojim suprugom na farmi Cabana de Bergantiños u Španjolskoj. Tamo je već 40 godina, piše LadBible. 

Novinarka Paula Vázquez na svojem je Instagramu objavila njenu fotografiju i nije ni sanjala da će postati takav viralni hit, a Dolores nema čak ni kompjuter ili mobitel da dozna kakva je zvijezda. No poslije su mediji ipak dospjeli do nje. Možda joj se ne bi svidjelo s kim je uspoređuju...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dolores Leis, onte, en Nantón ✍️🌾🌱

Objavu dijeli P a u l a (@trintadenovembro)

Fotografkinja je za Faro de Virgo rekla kako je njena prijateljica snimila fotografiju, a njoj se toliko svidjela da ju je objavila na Instagramu i odjednom skupila brdo lajkova. 

"Dolores je baš išla na polje kako bi iskopala kupus. S njom smo malo razgovarale i fotografirale je, a ja sam uslikala još jednu fotku s mobitelom", rekla je Paula. 

Španjolske novine La Voz Galicia kažu kako im je Dolores rekla da misli kako je njena fotografija otputovala daleko, a da je to zbog boje njene kose. 

Pogledajte reakciju ove djevojčice koja je prvi puta vidjela oca bez brade

Ključne riječi

Komentara 9

AU
austrougarskigeneral
10:05 08.01.2019.

trump ima dvojnicu ihaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije