Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fotografije

Upoznajte čovjeka koji gol trči s konjima po Islandu

Nick Turner
29.12.2018.
u 07:00

Idilični pejzaži Islanda privukli su fotografa Nicka Turnera, ali umjesto da fotografira prirodne ljepote poput vulkana, gejzira, on je odlučio fotografirati životinje

Fasciniran je konjima, pa je napravio seriju fotografija dok s njima trči po livadama - potpuno gol. 

"Nije samo stvar u tome da ja gol trčim među konjima, ili nešto slično. Zapravo, to uopće nije poanta. Mislim da čovjek zapravo ima mnogo životinjskih instikata, nešto primitivno u nama...", ispričao je za Creators. 

Foto: Nick Turner
Kao dijete Turner obožavao je prirodu i životinje, a radije se družio s konjima nego s prijateljima iz razreda. Djetinjstvo je proveo putujući Europom, a u srednji školu išao je u Francuskoj. Fasciniran je grčkim skulpturama, pa na brojnim fotografijama i zauzima poze baš poput skulptura iz tog vremena. 

Foto: Nick Turner

Putovao je Islandom prvi put 2011., a od tada bio je još šest puta. Kako 60 posto ljudi na Islandu vjeruje u vile i druga slična bića, ta otvorenost svemu je ono što ga je privuklo, jer kao dijete imao je vrlo bujnu maštu. Sve fotografije možete pogledati ovdje

Foto: Nick Turner

Koliko muškarci poznaju ženske beauty proizvode?

 

Ključne riječi

Komentara 6

PA
pavel1001
07:37 29.12.2018.

konji trče...

SA
samoborka
12:37 29.12.2018.

Najveci doseg modenog drustva; pokazati penis,vaginu, dojke. A onda se zgrazati nad zatucancima koji se ne klanjaju tim njihovim veleumnim dosezima.

OB
ObrenM
09:40 29.12.2018.

Narcisoidni Egzibicionista.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije