Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trend koji obožavamo

Zaboravite na 'čarape za babe': Svečane haljine nose se uz najlonke u boji

Ivica Skoko
Foto: VL/PIXSELL
1/10
28.03.2014.
u 09:35

Ivica Skoko inspirirao se uličnom modom. Hvala mu na tome!

Kakve čarape odjenuti uz svečanu haljinu? Najbolje je – nikakve!

Hulahupke u boji kože koje izgledaju koliko-toliko dobro teško je pronaći, a čak i ako uspijete naići na one u kojima vam noge neće izgledati kao da su zamotane u celofan, činjenica je da za "pravu modu" noga mora biti – gola i bosa.

Lako je to reći, no nešto teže izvesti kad su temperature daleko od ugodnih, a vi nemate osobnog vozača koji bi vas elegantno prevezao s jedne lokacije na drugu.

Doskočio je tome sinoć Ivica Skoko koji je svoje modele na pistu 16. Perwoll Fashion.hr-a poslao u hulahupkama u boji. Crvene, žute, ljubičaste grilonke savršeno su se stopile sa Skokinim brokatnim haljinicama i suknjama. Lijepo, elegantno, ali i nosivo u svakoj prilici. Styling za čistu peticu.

Foto: Goran Jakuš/Pixsell

Dizajner kojeg obožavaju i Bojana Gregorić i Nives Celzijus kao da se inspirirao uličnom modom u kojoj miksanje uzoraka, boja i stilova živi vlastitim životom. Hvala mu na tome. Sad će valjda biti manje djevojaka i žena u "čarapama za babe".

>>Elegantna Nives, romantična Maja i trendi Lana pokazale svoje atribute

>>Druga revijalna večer na vodenoj pisti - Moda koja može svaki dan učiniti vjenčanim

Foto: Goran Jakuš/Pixsell

Komentara 1

VU
vujacka
09:59 28.03.2014.

obožavam čarape u boji:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije