Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Perwoll Fashion.hr

Druga revijalna večer na vodenoj pisti - Moda koja može svaki dan učiniti vjenčanim

Martina Felja
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/47
27.03.2014.
u 23:07

Modni program za vjenčanja i dobre provode – tako bismo mogli nazvati drugu revijalnu večer novog izdanja Perwoll Fashion.hr-a na kojoj su svoje nove kolekcije predstavili Martina Felja, Aleksandar Žarevac, Krie Design Kristine Burje, gost iz Novog Sada Mihano Momosa i naš veteran svečane mode Ivica Skoko...

Modni program za vjenčanja i dobre provode – tako bismo mogli nazvati drugu revijalnu večer novog izdanja Perwoll Fashion.hr-a na kojoj su svoje nove kolekcije predstavili Martina Felja, Aleksandar Žarevac, Krie Design Kristine Burje, gost iz Novog Sada Mihano Momosa i naš veteran svečane mode Ivica Skoko.

Zadivljujući je skok u dizajnu napravila Kristina Burja! Njezina kolekcija temeljena na bijelim modelima prenijela je poruku o Feniksu, ptici koja se rađa iz pepela, kao što se i ona uzdigla do neočekivano finih ideja o ženstvenosti u kojoj su povezani  sport, rock i čista modna romantika. Plavičasti uzorak tiskan na bjelinu svile pun je asocijacija na krila. Na motiv Feniksa asociraju i lajtmotivske resice koje izviru iz šavova, ostavljajući naposljetku etno poruku o svijetu Indijanaca.

I Ivica Skoko trijumfirao da je svoju kolekciju načinio samo od divnih svilenih brokata s cvjetnim uzorkom koje je dobro začinio šljokicama i svjetlucavom čipkom, i sve još dopunio stylingom intenzivnih boja.

Trijumf se nije dogodilo ni Martini Felji koja nam je pokazala novi niz koktel haljina među kojima su najbolje bile one od ljuskastog metalik materijala od kojeg je sašila i oskarovsku haljinu za Rumer Willis, kćerku Brusa Willisa i Demi Moore. Majstor moderne ženstvenosti Aleksandar Žarevac ovaj put je dizajnirao mušku kolekciju, pomalo divlju, robusnu mješavinu militantnog i gizdavog muškog šika. A Mihano Momosa, kako sebe naziva Mihailo Anušić, dao je ženama modu koja ih želi uvjeriti da je svaki dan – vjenčani dan!  

>>Elegantna Nives, romantična Maja i trendi Lana pokazale svoje atribute

>>Severinu je sinoć 'boljelo' jedino što je štikle morala zamijeniti balerinkama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije