Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Genijalno

Tiktoker pokazao kako najlakše spremiti smrznute namirnice – metoda oduševila ljude

TikTok
14.01.2021.
u 07:00

Metoda je stvarno jednostavna i ne trebaju vam nikakva pomagala

Mladić koji stoji iza korisničkog računa @philiky na TikTok-u podijelio je sjajan trik koji će svima olakšati spremanje hrane u zamrzivač.

Dok većina vrećice sa zamrznutom hranom reže samo pri jednom vrhu, ovaj muškarac iz Queenslanda reže ih okomito kako bi ih kasnije lakše mogao spremiti. 

Pogledajte video:

@philiky

Yess was I am phat but no this want just for me and yes I did add more after😉😂##fyp ##foodthingz ##food ##lifehacks ##foodhacks ##foodfetish ##trend ##foru

♬ Buss It - Erica Banks

Nakon što iskoristi dio hrane, uzme dva kraja vrećice i napravi jedan čvor – kojim osigura da hrana ne ispada po zamrzivaču, prenosi Daily Mail.

Njegovom metodom oduševljeni su drugi korisnici koji kažu da im to nikada nije palo napamet.

Zbog ovoga češće propadaju namirnice: Evo kolika bi zaista trebala biti temperatura u hladnjaku

1/5
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije