Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
budi.in

Sve što ste oduvijek željeli znati o puderu

puder
Foto: Thinkstock
22.10.2014.
u 11:45

Majke žele da njihove kćeri što dulje žive bez tog proizvoda, dok djevojčice jedva čekaju da ga stave, a u moru nijansi, tekstura i proizvođača lako je pogriješiti...

 Puder je jedan od onih proizvoda oko kojeg se uvijek lome koplja. Majke žele da njihove kćeri što dulje žive bez tog proizvoda, dok djevojčice jedva čekaju da ga stave, a u moru nijansi, tekstura i proizvođača lako je pogriješiti. Vizažistica Ivana Kalais otkriva sve tajne ovog neizostavnog proizvoda.

Čak žene koje se nikada ne šminkaju u onim zbilja posebnim prigodama odluče staviti puder. Ovaj proizvod golica žensku maštu još od djetinjstva, jer omogućuje apsolutnu transformaciju naše kože. Uz pravi puder masna koža postaje baršunasta, a suha koža blistava, prištići i sitne nepravilnosti nestaju.

Sve o puderu doznajte na portalu Budi.in.

>>Puder za besprijekoran izgled i besprijekorno prekrivanje

>>5 jednostavnih trikova uz koje ćete uvijek izgledati svježe

Komentara 1

KO
kojesta
17:32 22.10.2014.

dakle, ovaj blog je bez veze, nista novog pod nebom. ako hocete dobar puder, mora biti mineralan, najbolje ga kupiti u apoteci. treba izbjegavati puder koji sadrzi talkum, bizmut-oxiklorid i bor-klorid, zbog opasnosti od alergija, raka i bora. ok? modernii kupci trebaju takvu vrstu informacija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije