Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Artistry Exact fit

Puder za besprijekoran izgled i besprijekorno prekrivanje

Artistry puder
Foto: Artistry
1/2
06.10.2014.
u 13:20

Artistry Exact fit lice će učiniti savršeno glatkim i bez vidljivih nepravilnosti, kažu u Amwayu

Tahićanski biseri i optičke prizme zaslužni  su  za prirodan, mat izgled, ali svejedno blistaviji završni izgled dok rijetki amazonski minerali sprječavaju nastanak masnoće i neželjeni sjaj kože.

Ključni su to sastojci pudera u kamenu koji predstavlja Amway. Riječ je puderu naziva Artistry Exact fit koji će lice učiniti savršeno glatkim i bez vidljivih nepravilnosti, kažu u Amwayu. Plus, umanjit će znakove stresa koji se inače vide na licu.

Puder ima i zaštitni faktor 20 pa štiti kožu od utjecaja sunca i to tijekom cijele godine, a dolazi u 8 očaravajućih nijansi prikladnih za svaki ten kože.

Kako izabrati pravu nijansu? Na web stranici www.amway.hr uskoro će biti dostupan ARTISTRY Signature Shade finder alat putem kojeg ćete vrlo jednostavno moći odabrati idealnu nijansu određivanjem tona, podtona te utvrđivanjem je li ton kože topao ili hladan.

>>5 jednostavnih trikova uz koje ćete uvijek izgledati svježe

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije