Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
beauty savjet

5 jednostavnih trikova uz koje ćete uvijek izgledati svježe

Svjež izgled, njega kože
Foto: Shutterstock
22.09.2014.
u 18:00

Čak i ako se niste naspavale, možete to prikriti i odati dojam svježine

1. Bezalkoholni losion

Prije nego što nanesete šminku, očistite lice losionom. Ipak, pripazite da to bude losion bez alkohola, jer takav neće isušivati kožu. S bezalkoholnim losionom lice će zadržati vlagu i svježinu tijekom cijelog dana.

2. Tonirana krema

Umjesto ponekad teškog tekućeg pudera, na lice nanesite toniranu kremu. Ona je prikladnija za dnevne obveze, a i nije previše upadljiva. Također ćete izbjeći neugledni izgled koji se ponekad dogodi nakon cjelodnevnog nošenja velike količine tekućeg pudera.

3. Puder u prahu

Nakon tonirane kreme, lice matirajte puderom u prahu. Ako vam se lice tijekom dana na pojedinim mjestima počne sjajiti, najbolje je da puder u prahu nosite u torbici kako biste se u svakom trenutku mogli riješiti sjaja.

4. Termalna voda

Osvježenje iz bočice je blagodat, posebno ako dan provodite u zagušljivom prostoru. Dat će vam snage za nastavak dana, a i bar na trenutak moći ćete zamisliti kako stojite uz obalu gdje vas zapljuskuju valovi.

5. Voda

 Koži je neophodna voda, zato pijte i pritom dišite duboko, izgledat ćete blistavo i svježe.

>>VIDEO: Provjerite kako se riješiti podočnjaka i ostalih znakova umora i stresa

>>Super trik kojim ćete upiti višak masnoće s lica

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije