Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hit serija

Što odjenu cure iz "Tračerice", prodaje se kao na sniženju

tračerica
18.10.2010.
u 08:00

YSL-ova torba koju Jenny nosi u trećoj sezoni "Tračerice" pojavila se u seriji prije nego što je puštena u prodaju.

Kada je na posljednjem newyorškom tjednu mode uz glavnu urednicu američkog Voguea Annu Wintour, ženu koja diktira modne trendove, u prvom redu sjedila Blake Lively, svima je bilo jasno da gledamo u novu “it” djevojku. Curu koja će dizajnere čije kreacije nosi vinuti u zvjezdanu orbitu. A Blake je megaslavu stekla glumeći Serenu, jedan od glavnih likova u kultnoj seriji "Tračerica" (Gossip Girl), djevojku koja nosi odjeću vrijednu tisuće dolara.

Upravo je ta serija, čija se četvrta sezona prikazuje diljem svijeta, zaslužna za pomamu za torbicama Tory Burch, neizostavnim cipelama Christiana Louboutina i haljinama Matthewa Williamsona. Osim Blake Lively u trendseterice su se preko noći promovirale i Leighton Meester (u seriji glumi zloćku Blair) i Taylor Momsen (tumači Jenny Humphrey). Sve što ovaj zvjezdani trio odjene postaje hit među tinejdžericama, ali i tridesetogodišnjakinjama. Odjeća koju nose djevojke iz serije toliko je popularna da postoji i internet stranica koja se bavi njihovim stilom te deseci blogera koji “skidaju” njihove “outfite” i objavljuju primjere jeftinijih kombinacija.

Nakon prve sezone dizajneri, čije su kreacije nošene na snimanjima, mahom svjetska imena Ralph Lauren, Calvin Klein, Chanel... sami su počeli slati ogromne količine odjeće i modnih dodataka samo da bi se njihova odjeća pojavila u seriji. Naime, haljine koje se pojave u seriji u luksuznim robnim kućama, primjerice newyorškom Bloomingdalesu, nestaju preko noći, a cijena od nekoliko stotina ili tisuća dolara nije nikakva prepreka.

– Najčešće pitanje koje slušamo već tri godine zaredom jest: “Imate li haljinu koju je Serena / Blair / Jenny nosila u 'Tračerici'?" – kaže voditeljica Bloomingdalesova marketinga Jaime Weston. Serija je to koja potiče na konzumerizam kakav nije zapamćen pa ne čudi što svi koji žele ime u modnom svijetu pokušavaju doći do “tračerica”.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Časna seka
Časna seka
21:09 18.10.2010.

Koga veseli, neka kupuje. Dobro je kad ima čime.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije