Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskreno priznanje

'Spavao sam s najboljom prijateljicom partnerice, a sada me ucjenjuje snimkom seksa'

Shutterstock
21.12.2020.
u 20:08

Boji se sve priznati djevojci, ali ne može više izdržati pritisak koji mu njezina prijateljica stvara.

Muškarac u tridesetim godinama našao se u problemu kada je prevario svoju djevojku, pa se za savjet obratio psihoterapeutkinji Deidre koja odgovara na ovakva i slična pisma putem britanskog portala The Sun.

"Moja djevojka vodi slastičarski posao sa svojom najboljom prijateljicom. Prije karantene pozvale su me u lokalni kafić da proslavimo njihov napredak u poslu, a kada sam stigao primijetio sam da su malo popile. Moja djevojka me pitala sviđaju li mi se obje, a ja nisam znao je li riječ o nekakvoj igri ili što, pa sam odgovorio potvrdno i udijelio kompliment da su jako lijepe žene."

Djevojka mu je rekla da će onda isprobati seks u troje za nekoliko dana, a ispričao je kako je, iako u početku malo neugodno, bilo izvrsno iskustvo. "Idućeg jutra djevojka mi je rekla da je to bila velika pogreška, ali njezina prijateljica mi je poslala poruku da bi voljela ponoviti. Nisam joj odgovorio, nisam se usudio."

Iako ju je ignorirao, kada je idući put došao do slastičarnice prijateljica ga je poljubila i nije mogao odoljeti. "Poseksali smo se na radnom stolu u uredu. Javio sam joj se i objasnio da zaista ne želim varati djevojku, a onda mi je rekla da ima snimku našeg seksa i da će sve otkriti djevojci ako ne pristanem da se ponovno vidimo. Ono što se prvo činilo kao zabava moglo bi mi uništiti život."

Deidre mu je rekla da toj, takozvanoj prijateljici, treba objasniti da je ucjena ilegalna i da ne treba pristati na to. "Priznaj svoju pogrešku, ali reci joj da, ako sve prizna može sebi uništiti karijeru i prijateljstvo. Fokusiraj se da popraviš svoju vezu i da bude jača nego ikada."

Čemu se veselite u 2021. godini? "Zdravlju! Micanju maske, kraju korone! Zabavi i humoru."

Ispovijest hrvatskih swingera: 'Seksamo se pred kamerama, ispunjavamo sve želje i sve skrivamo od djece'

1/3
Ključne riječi

Komentara 3

Avatar zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
21:37 21.12.2020.

bas si kreten udaraj obje dok se kara dize poslej kaj nebus mogal bice ti zal.

MO
montello
18:18 22.12.2020.

sam si kriv

Avatar Dara iz Jasenovca
Dara iz Jasenovca
20:58 21.12.2020.

Samo upri,jebo ili ne,vreme kurcu prolazi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije