Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

'Spavao sam s najboljom prijateljicom partnerice, a sada me ucjenjuje snimkom seksa'

Boji se sve priznati djevojci, ali ne može više izdržati pritisak koji mu njezina prijateljica stvara.
21. prosinca 2020. u 20:08 3 komentara 8539 prikaza
Foto: Shutterstock

Muškarac u tridesetim godinama našao se u problemu kada je prevario svoju djevojku, pa se za savjet obratio psihoterapeutkinji Deidre koja odgovara na ovakva i slična pisma putem britanskog portala The Sun.

"Moja djevojka vodi slastičarski posao sa svojom najboljom prijateljicom. Prije karantene pozvale su me u lokalni kafić da proslavimo njihov napredak u poslu, a kada sam stigao primijetio sam da su malo popile. Moja djevojka me pitala sviđaju li mi se obje, a ja nisam znao je li riječ o nekakvoj igri ili što, pa sam odgovorio potvrdno i udijelio kompliment da su jako lijepe žene."

Djevojka mu je rekla da će onda isprobati seks u troje za nekoliko dana, a ispričao je kako je, iako u početku malo neugodno, bilo izvrsno iskustvo. "Idućeg jutra djevojka mi je rekla da je to bila velika pogreška, ali njezina prijateljica mi je poslala poruku da bi voljela ponoviti. Nisam joj odgovorio, nisam se usudio."

Iako ju je ignorirao, kada je idući put došao do slastičarnice prijateljica ga je poljubila i nije mogao odoljeti. "Poseksali smo se na radnom stolu u uredu. Javio sam joj se i objasnio da zaista ne želim varati djevojku, a onda mi je rekla da ima snimku našeg seksa i da će sve otkriti djevojci ako ne pristanem da se ponovno vidimo. Ono što se prvo činilo kao zabava moglo bi mi uništiti život."

Deidre mu je rekla da toj, takozvanoj prijateljici, treba objasniti da je ucjena ilegalna i da ne treba pristati na to. "Priznaj svoju pogrešku, ali reci joj da, ako sve prizna može sebi uništiti karijeru i prijateljstvo. Fokusiraj se da popraviš svoju vezu i da bude jača nego ikada."

Čemu se veselite u 2021. godini? "Zdravlju! Micanju maske, kraju korone! Zabavi i humoru."

Ispovijest hrvatskih swingera: 'Seksamo se pred kamerama, ispunjavamo sve želje i sve skrivamo od djece'

1 / 3
Štednja ULAGANJE U FINANCIJSKU PISMENOST MLADIH S koliko godina i na koji način s djecom razgovarati o financijama? Paradoks romske nacionalne manjine Integracija Roma Ured za ljudska prava i prava nacionalnih manjina Vlade RH: Ostvarenjem plemenitih ciljeva u području ljudskih prava i prava manjina, doprinosimo boljem društvu VEČERNJI TV Adrović: Imamo nadu da će se obistiniti najave o brzom gospodarskom oporavku
RTL Direkt
Zoran Šprajc u svom stilu komentirao Bandićev sprovod: 'Kao da je sam pisao scenarij, imao je smisla za zaj***nciju''
Ikigai – razlog ili svrha, motiv zbog kojeg postojimo, a kojeg osjećaju milijuni Japanaca
ŽIVOTNI BALANS
Ikigai – japanska drevna tajna za dug i sretan život bez stresa koji bi svi trebali prakticirati