Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljetni horoskop

Evo kojeg datuma škorpionima sve kreće nizbrdo...

Ljetni provod
Foto: Thinkstock
1/8
14.07.2017.
u 13:34

Kraj 7. i 8. mjeseca donijet će određen pad energije, iskušenja da pretjerujete u reakcijama, ali ne tako da štetite drugima, nego prije svega sebi.

Sjajan početak ljeta Škorpione koji su spajali svoje ideale i ostvarenja u privatnom (i kreativnom) životu ohrabrit će da idu dalje. Ipak, nakon 21. srpnja stvari neće ići tako glatko, ali to vas neće obeshrabriti. Zato ne čekajte nego se razmašite odmah.

Kraj 7. i 8. mjeseca donijet će određen pad energije, iskušenja da pretjerujete u reakcijama, ali ne tako da naštetite drugima, nego prije svega sebi. Vaša destruktivnost pokazat će se kroz vas same. Mogli biste rasipati snagu ili se trošiti bez cilja i svrhe. Stoga, ili tada planirajte godišnji ili se blago povucite i meditirajte onako kako vi već znate.

Poput pravog Škorpiona zablindirajte se u svoj kutak i čekajte ljepše sutra. Nakon 6. rujna stvari dolaze opet u ravnotežu, a vi ćete živnuti. Iznutra ćete predosjećati da dolazi vaših pet minuta i taj će osjećaj biti točan, jer ove jeseni, nakon punih 12 godina, Jupiter će ući u vaš znak. Veselite se već sada. Od 1. kolovoza do 27. kolovoza, unatoč svim drugim pomalo napornim tranzitima, Venera će vam ipak davati dobre poticaje, pa ćete se usmjeriti na ljubav i zadovoljstvo.

Vaš stil putovanja i odmora

Škorpioni su zvijezde ljetnih večeri i noći. Zato velik dio ljetnog dana provode spavajući pa tako napune svoje baterije za iduću dinamičnu noć. Čim Sunce krene k zalasku, Škorpion se budi i počinje akcija. Noćni provodi bez granica, bogat erotski život, noćna kupanja u moru, ples do jutra, zavodljivi pogledi i provokacije dobrih namjera. Ima i sportskih tipova koji će si organizirati odmor pun izazova. Hoće li to biti istraživanja opasnijih područja u prirodi ili rafting po brzacima nepredvidive rijeke, ovisi o ukusima. U svakom slučaju, vole hodati po rubu. To ih puni energijom.

Škorpioni neće pretjerivati s količinama stvari, ali će tu biti pravih „bombi“ – obavezna je vrlo zavodljiva seksi odjeća ili pak neka kombinacija od koje zastaje dah. Nešto kozmetike, novca i dobra informiranost o noćnim klubovima u mjestu kamo se ide... Oni mnogo ne petljaju nego djeluju. Ima i onih koji nose i pribor za obranu od nasilnika, bilo da se radi o spreju (tipa sličnom suzavcu), bokseru ili sličnom. Vole izazove i izazovna mjesta, ali ne napadaju ako ih se ne provocira. Nekima ne treba ništa za obranu jer su vješti u obrambenim tehnikama ili sportovima. Njihov odmor je kombinacija hedonizma i rekreacijskih sadržaja. Obično je dinamičan, ali ne uvijek na puko pojavnoj razini, nego i na razini strasti. Na moru obično istražuju do kojih granica mogu ići. Za to im ne treba mnogo opreme, nego upornost, motivacija i izdržljivost.

Ljetna kuhinja

Od napitaka Škorpioni će uživati u svim vrstama onih energetskih, a mogu biti i povrtni i voćni. Rado će popiti sok od rajčice. Indijska kuhinja za njih je san snova jer je puna ljutih i pikantnih okusa, a nije teška. Zato će se tu naći riža s pikantnim umacima, slatke kuglice od voća ili pak pileći kebab s čilijem. Od alkohola može nešto malo i žestoko. No samo jednom.

Komentara 1

DJ
djontra
22:37 23.07.2017.

al ga serete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije