Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljetni horoskop

'Razmaženi' lavovi, vaše vrijeme dolazi krajem srpnja

Ljeto, sreća
Thinkstock
06.07.2017.
u 07:35

Bez kamere i fotoaparata ne idu nikamo, ali ne da bi oni snimali, nego da snimaju njih. Zato će netko od društva s kojim putuju biti vječni fotoreporter, a cijelo vrijeme u kadru će biti Lav(ica).

Za vas, lavove, neće biti nikakvih prepreka cijelo ljeto, osim možda povremenog pretjerivanja u uživanju. Oni koji su jasno definirali svoje ciljeve i ustoličili strategiju kako do njih, postići će sve o čemu su sanjali. Prvi dio ljeta bit će pripremama u kojim ćete se još malo hrvati s prolaznim sumnjama i strahovima.

Kad nadvladate sve to, a hoćete, krenut ćete u takav stampedo da će vam malo tko moći konkurirati. Posljednja dekada 7. mjeseca i nastavak ljeta donijet će niz prelijepih iskustava bilo da se radi o poslu, bilo o ljubavi. Bit ćete poduzetni, ali ne na lud način, nego na promišljen, pa je moguće da ćete doseći neke ciljeve koji će imati dugoročnije posljedice po vaš život. Ono što sad utvrdite i učinite, održat će se i imat će utjecaja na vas i vašu okolinu na najbolji mogući način. Idealno bi bilo da uopće ne idete na godišnji odmor, jer imate sjajne prilike za izvanredna postignuća. Od 27.8. do 21.9. Venera će vam donijeti niz lijepih iskustava, no ni vrijeme prije ni poslije toga neće biti loše, nego samo malo manje blistavo.

Vaš stil putovanja i odmora

Gdje ima ljudi i publike, ondje se Lavovi osjećaju na svojem. Ples i tulum do zore, ako može u središtu podija, neće ih nimalo umoriti, nego naprotiv. Mjesta „na kraju svijeta“ ih potpuno odbijaju, osim ako nisu razvikana ili ako boravak u njima nije stvar prestiža. Vole organizirana i dinamična putovanja na značajna mjesta, poput popularnih gradova i sličnih destinacija tipa „tu se mora otići bar jednom u životu“. Bez kamere i fotoaparata ne idu nikamo, ali ne da bi oni snimali, nego da snimaju njih. Zato će netko od društva s kojim putuju biti vječni fotoreporter, a cijelo vrijeme u kadru će biti Lav(ica). Nek’ se kasnije zna. Lavovi i Lavice sa sobom će na put ponijeti sve čime mogu impresionirati druge.

Nekima je stoga potrebna ogromna torba u kojoj ima odjeće za cijelu jednu kazališnu postavu, dok će drugi (koji šarmiraju verbalno) imati manju torbu, ali punu glavu raznih ideja, principa i zamisli kojim će početi gnjaviti svoje suputnike (supatnike) već u autobusu ili u kupeu vlaka kojim putuju. Ako idu vlastitim autom, u prtljažniku će biti stvari koje teško da se mogu zamisliti, jer predstava koju oni pripremaju može biti najrazličitijih tema. Ako idu na more, tu je svakako puna torba najnovijih badića, kremica i nakita bez kojih oni ne izlaze pred publiku na plaži. Ipak, ima i drugih opcija. Ako nemaju sredstava za put, znaju zbog ponosa ostati doma i glumiti da su negdje bili. Tada su im potrebna sredstva za umjetno tamnjenje.

Ljetna kuhinja

Najbolji doručak, ručak i večera za Lavove ove godine bio bi dobar komad leda. No kako to nije moguće, svako će piće bar obogatiti raskošnim kristalnim komadom istog. Jest će sve što je šareno, pa će se tu naći mnogo tropskog voća, raznih kupova sladoleda i ekscentričnih pečenja s medom. Neka izbjegavaju rakiju i biraju blaža pića. Nakon svega, dobra kava. Da Lav ne prespava.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije