Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljetni horoskop

Kakvo će ljeto biti za bikove? Evo što kažu zvijezde...

Sunčanje
Thinkstock
27.06.2017.
u 11:13

Bikovi su klasičari koji vole ležati, jesti, uživati i ljubiti. Što sporije, to bolje. Što više poticaja za uživanje, to slađe

Možete putovati gotovo cijelo ljeto, ali bolje je da to učinite u njegovu prvom dijelu. Najviše zato što će niz planeta u kvadratu na vaš znak učiniti da se osjećate oslabljeni potkraj 7. i tijekom 8. mjeseca. Već u 9. stvari će opet doći na svoje, pa ako planirate odmor, neka to bude ili početkom ili krajem ljeta.

Na poslu će sve biti uredno, a i vi ste spremni i promijeniti svoje navike kao biste bili zdraviji, tanji, učinkovitiji u svakom pogledu. Ovaj utjecaj postojat će cijelo ljeto, pa nije isključeno da se usmjerite ka zdravom životu, vježbanju joge, meditaciji ili sličnom. Intuicija će vam ojačati i ono što je još važnije – stabilizirat će se, pa ćete iz bogatog rezervoara svoje unutrašnjosti crpiti velika nadahnuća kako u privatnom, tako i u poslovnom životu. Moguće je da ćete svoje bližnje iznenaditi nekim nesvakidašnjim prijedlogom kojim ćete osvježiti svoj život. Sve do 6.7. Venera će vam otvarati svaka ljubavna vrata, ali i nakon tog perioda neće vam biti loše uz uvjet da imate mjeru u svemu.

Vaš stil putovanja i odmora

Bikovi su klasičari koji vole ležati, jesti, uživati i ljubiti. Što sporije, to bolje. Što više poticaja za uživanje, to slađe. Ako putovanje nije udobno i uglavnom predvidivo, najradije će ga izbjeći. Da bi se pokrenuo, Bik mora imati jak motiv, a pokreću ga strasti ili mogućnost dobitka. Ako su zaljubljeni, odvažit će se na put, no i tada na cilju svog putovanja treba postojati sigurno odredište gdje ga čeka dovoljno hrane i udoban krevet. Spremni su potrošiti da bi ugodili sebi i dragim im osobama, no očekuju čist račun i da se to u nekoj drugoj prilici vrati.

Ako mogu spojiti posao i uživanje, to će i učiniti. Za Bikove je najveća zamka njihova komocija. U stanju su na odmor ponijeti cijelu kuću, pa se redovno zatrpaju stvarima. Nije da se oni time ne koriste, ali takav odmor nerijetko izgleda kao bavljenje stvarima, a hrane i pića obično ima u izobilju. Sve viškove u stanju su natrpati u sebe ili podijeliti s istomišljenicima. Što sporije i ljenije, to bolje. Oni debljeg novčanika obično putuju prvom klasom, rezerviraju unaprijed (sve mora biti sigurno) mjesta u najluksuznijim hotelima i sve je podređeno hedonizmu.

Oni malo manje bogati fokusiraju se na roštilj, pa je pokretni hladnjak njihov car na odmoru. Da se kasnije ne bi žalili na kilograme, možda bi bilo dobro da potpuno okrenu ploču i da si za promjenu, osiguraju jedan asketski odmor bez ičeg suvišnog (na pustom otoku na kruhu i vodi). Znamo da im ovo zvuči kao katastrofa, ali što bi time dobili? Mnogo više. Ojačali bi svoj karakter i stekli osjećaj za mjeru. Poslije bi bili sretniji. Neka razmisle.

Komentara 1

SU
subara
08:24 28.06.2017.

Goveda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije