Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljetni horoskop

Ovo će ljeto za ribe biti 'krilato'. Imat ćete više sreće nego pameti

Ljeto, sreća
Thinkstock
04.07.2017.
u 21:40

Venera u dobrom tranzitu na vaš znak od 1. 8. do 27. 8. učinit će vas osobom privlačnom suprotnom spolu i otvorenom za ljubav.

 Zaboravit ćete na blokade i s neviđenom snagom krenuti u ovogodišnje ljeto. Povoljan Mars u Raku davat će vam krila pa je moguće da ćete učinite nešto što ni sami od sebe nikad ne biste očekivali. Preporučuje se određena umjerenost i prije nego što išta poduzmete pa ipak promislite. Moglo bi se reći da ćete u prvom dijelu ljeta imati više sreće nego pameti. Potkraj srpnja i dalje sve će se odvijati postupnije, a vi ćete postati diskretniji u svemu.

Neki će živjeti na staroj slavi i koristiti svoj dobar glas koji su stekle prije. Putovati možete kad god želite, a pogotovo vodenim putem. Ne samo zbog prirode vašeg znaka nego i zbog prisutnosti Neptuna u njemu. Tijekom ovog ljeta svega će biti baš koliko treba pa ćete znati postići ravnotežu u onome čime se bavite, u odnosima te općenito u životu. Neki će postati pravi filozofi i uživati u svakom danu. Venera u dobrom tranzitu na vaš znak od 1. 8. do 27. 8. učinit će vas osobom privlačnom suprotnom spolu i otvorenom za ljubav. Zato – uživajte.

Vaš stil putovanja i odmora

Ribe se najbolje opuštaju ljenčareći. Zato će im odgovarati klasičan odmor na moru gdje postoji red spavanja, red drijemanja na plaži, red pijuckanja vina na večernjoj terasi uz glazbu, pa opet spavanje. Revniji među njima, malo će i proplivati. Kad putuju, najbolje im odgovara putovanje brodom. Rado će skupljati kamenčiće ili graditi kule od pijeska. Oni koji ostanu kod kuće prepuštat će se dokolici uz daljinski upravljač televizora i romantično-trivijalne sadržaje programa. Surfanje internetom moglo bi im biti prenaporno, dok uz TV mogu i zadrijemati.

Ono čega možda nema, Ribe će već izmisliti. Već pogađate da u njihovim putnim torbama može vladati pravi kaos. Ponekad se zaista teško organiziraju i natrpaju koječega za što se čovjek pita čemu to uopće služi. Ipak, njihova mašta nerijetko donese na odmor nešto što kasnije ispadne kao zanimljiv i rijetko viđen hobi. No za praktičan život gotovo da su slijepe. Za njih bi bilo najbolje da si unaprijed naprave onaj dobro poznati popis osnovnih stvari za putovanje koje uvijek treba spakirati i neka to kopiraju i drže negdje u kući tako da, kad treba putovati, samo pročitaju što tu piše i slažu u torbu.

Odmor im je obično šaren, a dakako da vole lutati. No komotne su, pa je bolje da su u sigurnom okruženju kako zaista ne bi zalutale. More i svaka vrsta vode im odgovara jer tu lakše i bolje pune svoje baterije. Znaju se opustiti, ali je problem što se znaju i prepustiti, pa nemaju ni mjere ni granice. Kod nekih se to pokaže u piću ili hrani, kod nekih u beskrajnom maštanju.

Ljetna kuhinja

Što Ribe pojedu, to samo one znaju. Riječ je o mješavini svega i svačega. U prijevodu, naći će se tu raznih musaka ili jela od školjki ili gljiva samo njima znanih. Jedino je važno da se ne otruju. Nakon dobra jela, koje je uvijek šareno i složenih sastojaka, uslijedit će koktel koji samo Ribe znaju spremiti. Često je to mješavina alkoholnih pića i sokova. Samo neka ne pretjeraju.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije