Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Strijelci, beskrajno analiziranje ovog ljeta neće vas dovesti nikamo, ali evo što hoće

Ovaj vječni lutalica zodijaka ne poznaje granice. Odgovara mu svaka vrsta putovanja, kao i većina destinacija.
13. srpnja 2017. u 08:10 1 komentara 2377 prikaza
Ljeto
Foto: Instagram
Pogledajte galeriju 1/5

Prvi dio ljeta pokazat će se kao mala ispitna stanica za strijelce. Bit će to vrijeme kad ćete si postavljati mnoga pitanja na koja nećete imati jasne odgovore. Beskrajno analiziranje neće vas dovesti nikamo, nego će jedino i najučinkovitije biti – strpljenje.

Ljeto, sreća Ljetni horoskop Evo kojeg datuma će se jarcima početi događati lijepe stvari

Zanemarite potrebu da morate znati baš sve, zašto, kako, kome i štošta drugo. Vjerujte u ljepše sutra i s povjerenjem ustrajte dan po dan, sve dok ne dođe onaj dan kad će vam se stvari razbistriti same po sebi. A on stiže krajem 7. mjeseca i nastavlja se dalje, kada će se malo po malo početi otvarati ne samo prilike nego i spoznaje, što je još važnije.

Vatreni trigoni na nebu donijet će vam ne samo nepokolebljivu energiju nego i dugoročne ciljeve za koje ćete osjećati da ste ih sada spremni doseći. Najviše zato što ste sazreli za njih. Bit će to dani koji će vas možda iznenaditi jer niste više ništa očekivali. A kad ono – evo, tu je. Dobra Venera od 27. kolovoza do 21. rujna ohrabrit će vas da ustrajete i otvorite svoje srce onima koji vas zaista cijene i vjeruju u vaš potencijal.

Vaš stil putovanja i odmora

Ovaj vječni lutalica zodijaka ne poznaje granice. Odgovara mu svaka vrsta putovanja, kao i većina destinacija. Putujući, Strijelac se odmara. Kad ode, nerijetko se više i ne zna vratiti kući. Prijevozno sredstvo zapravo je njegov pravi dom. A kad je kod kuće, to mu je čudno, kao što je nekome drugome na putovanju. Svojim primjerom lako će vas potaknuti da i vi krenete. Nije važno kamo. Važno je da se kreće. Nekamo će se već stići. Obično ništa ne planira jer voli biti spontan i slobodan. Zato su ovo sjajni konzumenti ponuda tipa „last minute“ kad treba odlučiti u trenutku. Voli i prirodu. Zapravo, cijeli svijet je njegov.

Otvorenost i sloboda nešto je bez čega ovi ljudi ne mogu živjeti. Zato istinski vole putovati, a širina horizonta za njih je najprirodnije okruženje. Dok putuju, oni su svoji i osjećaju svoju bit. Ne kompliciraju i znaju se snaći u različitim situacijama i kulturama. Što dalje, to bolje. Njihov pristup pakiranju jednostavan je i praktičan. Obično su unaprijed dobro informirani o zemlji u koju idu i već osjete što će im ondje trebati, a što ne. No ako nešto i ne ponesu, snaći će se bez problema jer u svakom kutku ovog planeta oni se osjećaju kao kod kuće. Važno im je ponijeti nešto udobne odjeće, sportske cipele za duga putovanja, po potrebi kompas ili priručnik za egzotične jezike, a sve ostalo riješit će njihov vedar duh.

Ljetna kuhinja

Ili će staviti sve što mu dođe pod ruku u usta ili baš ništa. Ovi prvi neka se sjete umjerenosti kad nalete na švedski stol u hotelu, a ovi drugi neka bar skuhaju zdjelicu žganaca predvečer. Ni pića neće nedostajati, za prve pivo uz sportske prijenose, a za druge goleme količine izvorske vode. Postoje i treći, koji imaju faze, pa miješaju čas jedno, čas drugo. Rezultat – upitan.

Ljeto, sreća Ljetni horoskop 'Razmaženi' lavovi, vaše vrijeme dolazi krajem srpnja Ljeto, sreća Ljetni horoskop Ovo će ljeto za ribe biti 'krilato'. Imat ćete više sreće nego pameti Ljeto, sreća ljetni horoskop Kakvo će ljeto biti za blizance? Život će vas i ovog ljeta lupiti po glavi

VIP izdvaja za Vas