Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
striper

Skidaju li se i naši striperi do kraja?

striper Sandro
04.02.2010.
u 07:38

Marko je privatno nastupao i za neke poznate Hrvatice poput Nine Badrić, Indire Vladić-Mujkić, Korane Gvozdić, Nevene Rendeli i Matije Vujice.

Sve češće i kod nas vrhunac ženskih zabava, koje ne moraju biti nužno djevojačke večeri, dolazak je kapetana ili policajca koji u ritmu glazbe polako sa sebe skida sve, dobro gotovo sve – taman toliko koliko treba za zahuktavanje atmosfere. Iako će neki primjedbama osuditi stripere, iz prve ruke saznajemo kako je i to posao baš kao i svaki drugi.

- Striptiz je isključivo ples uz skidanje, a ne seksualna orgija ili nešto treće. Mi smo ovdje da kvalitetno zabavimo djevojke i za to smo odgovarajuće plaćeni, priča Marko, atraktivni striper s dugogogodišnjim iskustvom, koji je privatno nastupao i za neke poznate Hrvatice poput Nine Badrić, Indire Vladić-Mujkić, Nevene Rendeli i Matije Vujice.

Njegov je posao ipak je u nečemu drukčiji jer je atraktivan izgled, reklo bi se, presudan. Upravo zbog toga, objašnjava Marko, neprekidno ulaganje u sebe, od pravilne prehrane do teretane, ide u rok službe, ali i stvara razliku između pravih stripera i amatera. Naleti se i na 'nemoralne ponude', no profesionalnost prije svega, ističe Marko.

- Nepisano je pravilo da poslije plesa ostanemo na piću i razgovaramo s curama koje su uvijek pune pitanja i većina ih prvi put upozna stripera. Nakon toga, svatko kreće svojim putem. Dakle, mjesta za seks ovdje nema, kaže Marko i dodaje da djevojkama koje žele nešto više savjetuje da potraže muški escort.

Čak ni na povike 'Skini sve!' na vrhuncu zabave Marko ne reagira, jer kako objašnjava, djevojke na kraju i same zaključe da bi to bilo previše. No to nimalo ne umanjuje žar tuluma, jer većina gaža nalikuje scenama iz filmova u kojima dobro raspoložene djevojke vrište i bacaju novac na njega.

Zato i ne čudi da su mu gaže rasprodane mjesecima unaprijed, i iako je najviše tražen za djevojačke večeri, sve češće su tu i rođendanske proslave, privatne zabave te angažmani po klubovima. Što se tiče cijene takvog nastupa, Marko objašnjava kako su primjerene hrvatskim uvjetima, kao i da u njegovom poslu vrijedi pravilo – koliko para, toliko muzike.

- Djevojke kažu da će radije platiti više nego da se neugodno iznenade. Ako netko ima nižu cijenu, to znači da ne ulaže u sebe, tj. u svoj izgled, jer bi mu inače bilo neisplativo. – tvrdi Marko, koji se može, među ostalim, pohvaliti i originalnim kostimima – od kapetana i policajca koji su najtraženiji do Djeda Mraza, kauboja, vatrogasca.

Glazba za gažu uvijek su aktualni strani hitovi, a odrađuju se po dva nastupa od po petnaest minuta, što znači dva kostima i dva glazbena seta. Naravno, mogu se dogovoriti i tri izlaza, pa čak i nastup dva stripera, što je u biti tzv. cjelovečernji program 'ladies night'. Ukratko – osim full montyja, sve prema dogovoru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije