Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Moda & ljepota

Siguran, bezbrižan i jako, jako ugodan shopping

Više nego ikada prije, ove godine smo shvatili da su ljudi koji nas okružuju, naša obitelj i prijatelji, najvrijednije što u životu imamo.
15. prosinca 2020. u 14:03 121 prikaza
City Center one
Foto: Luka Šmuk
Pogledajte galeriju 1/6

Uvijek su tu za nas, bodre nas kada nam je to najviše potrebno, pomažu i tješe, nasmijavaju i uveseljavaju. I zaista zaslužuju da im sitnim znakom pažnje kažemo – hvala.

A najbolje mjesto za kupnju prigodnih poklona jest City Center one, prvi shopping centar  u Hrvatskoj koji je dobio međunarodni certifikat Covid-19 Compliant kojega, na temelju strogih kriterija, dodjeljuje neovisna švedska tvrtka Safe Shopping Centers.

City Center one | Autor : Luka Šmuk Foto: Luka Šmuk

Fantastična ponuda za male i velike, široki i prozračni hodnici, prekrasno dekoriran prostor, zvuci najpoznatijih božićnih pjesama i više nego dovoljno mjesta za bezbrižnu kupovinu – to je sve što trebate za najbolji shopping na jednom mjestu. Ako nemate ideju što pokloniti dragim vam osobama, jednostavno posjetite City Mix&Match i potražite inspiraciju, a ne zaboravite da postoji poklon kojemu bi se baš svi veselili – poklon bon City Centera one.

City Center one | Autor : Luka Šmuk Foto: Luka Šmuk

U City Centeru one je oduvijek, a posebno od ovoga proljeća, veliki naglasak na redovitom čišćenju i dezinfekciji svih površina, a osobito onih koje se češće diraju, poput rukohvata, tipkala, vrata... Osigurano je dovođenje 100% svježeg zraka kroz pomno održavane ventilacijske sustave, a u realnom vremenu se kontrolira broj posjetitelja kako bi se osiguralo dovoljno prostora za održavanje propisanog razmaka. Na svakom ulazu postavljeni su punktovi sa sredstvom za dezinfekciju ruku, a za dodatnu zaštitu možete se poslužiti i jednokratnim rukavicama. Sve ovo samo je dio mjera koje se svakodnevno detaljno provode i nadograđuju, a sve kako biste u shoppingu bili bezbrižni i razveselili one do kojih vam je najviše stalo.

Mary Donor Pavlović i Milan Pavlović
LJUBAVI BEZ GRANICA
Kako je Milan riskirao život i doveo Mary iz Sierra Leonea u Ljubuški
PRIPREMA VOZILA
Doznajte kako kvalitetno pripremiti vozilo za zimsku vožnju i osvojite vrijedne nagrade