Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlično

Savršeno očistite sudoper i vratite mu sjaj: Trebaju vam samo ovi prirodni sastojci

shutterstock
15.09.2020.
u 12:30

Soda bikarbona odlična je za čišćenje jer je blago abrazivna, a limun će riješiti sve neugodne mirise

Masnoća od hrane, prolivena pića i mnoge druge namirnice svakodnevno prljaju naše sudopere. Iako postoji mnogo sredstava koja su učinkovita pri čišćenju sudopera, uvijek je bolje napraviti to na prirodan način. Jedna majka na svom TikTok profilu podijelila je kako ona čisti svoj sudoper sa sodom bikarbonom, octom i limunom te otkrila odličan trik za vraćanje sjaja metalnim sudoperima.

@mama_mila_

So shiny I struggled to crop out my reflection in this video ✨ ##cleaninghack ##homehack ##cleaningtips ##didyouknow ##learnontiktok ##cleanwithme

♬ Outside - Calvin Harris

Prvo što trebate napraviti jest u svoj sudoper nasuti sode bikarbone te je utrljati mokrom krpom. Ona je odlična za čišćenje tvrdokornih mrlja jer je blago abrazivna. Zatim naspite malo bijelog octa i obrišite krpom. Sve dobro isperite toplom vodom, a onda jednu polovicu limuna utrljajte po sudoperu kako biste do kraja očistili i ostavili ugodan miris citrusa. Na kraju, za sjaj, sve što trebate napraviti jest uzeti malo dječjeg ulja te dobro ispolirati.

Njezina ideja brzo je prikupila stotine lajkova i komentara, a mnogi su ostali oduševljeni.

"Tako jednostavno i organsko! Sjajna ideja", komentirala je jedna korisnica. "Idem odmah ovo isprobati", otkrila je druga korisnica.

Zamolio djecu da se pretvaraju kao da govore na mobitel, a njihova ga gesta iznenadila:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije