Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jednostavno je

Ostala zgrožena prljavštinom na svojoj narukvici pa podijelila trik za čišćenje: 'Ovo je sjajno'

Facebook
15.09.2020.
u 07:00

Iako katkada ne izgleda tako, na srebru se nalazi mnogo prljavštine koja kvari njegov izgled.

Ako imate srebrni nakit koji redovito nosite, vjerojatno niste ni primijetili koliko je prljav. Iako tako ne izgleda, na srebrnom nakitu nakupi se mnogo prljavštine koja mu kvari sjaj i izgled. No postoji jednostavan trik kako ga savršeno očistiti, a potrebni su vam samo voda i deterdžent za pranje posuđa, prenosi mirror.co.uk.

Foto: Daniel Pavlić

Jedna žena podijelila je trik u Facebook grupi za čišćenje te na fotografijama pokazala sjajne rezultate. Sve što trebate napraviti jest zagrijati malo vode tako da zavrije, staviti je u posudu te dodati malo deterdženta za pranje suđa. Sve dobro pomiješajte, stavite unutra svoj srebrni nakit pa pustite da stoji oko pet minuta.

Foto: Daniel Pavlić

Njezina objava brzo je prikupila stotine lajkova i komentara, a mnogi su ostali oduševljeni rezultatom.

"Definitivno moram odmah ovo isprobati", napisala je jedna korisnica, dok se druga složila: "Ovo je sjajno, idem odmah isprobati na svom nakitu."

Zbog koronavirusa jedemo manje čokolade i više kupujemo domaće kekse i vafle:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije