Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Revolucionaran zahvat

Oblikujte svoje tijelo i riješite se masnih naslaga bez vježbanja i odricanja

poliklinika milojević
Foto: Promo foto
1/3
15.12.2015.
u 13:40

Sada i bez teretane možete postići savršeno oblikovano tijelo bez neravnina, uz brz oporavak

Vaser Lipo, revolucionarni zahvat ultrazvučne liposukcije, brzo je postao zlatni standard oblikovanja tijela u zemljama kao što su Sjedinjene Američke Države i Velika Britanija, a u Hrvatsku ovu metodu su prvi uveli u Poliklinici Milojević. Starije metode liposukcije i laserske liposukcije su grubi zahvati, koji često ostavljaju neravnine i uključuju dugotrajan oporavak. Vaser tehnologija ima ultrazvučne valove za ciljano razbijanje masnih naslaga, a usto čuva ostala tkiva. Ultrazvučni valovi Vaser Lipa posebno su projektirani da rasprsnu samo masne stanice tko da ih pretvore u finu tekućinu, koja se potom vrlo jednostavno isisavanjem izvadi iz tijela.

Ova tehnologija je čudesna; sada i bez teretane možete postići savršeno oblikovano tijelo bez neravnina, uz brz oporavak. Zato je Vaser Lipo nemoguće uspoređivati s ostalim metodama liposukcije, jer je to naprosto nova kategorija minimalno invazivnog oblikovanja tijela.

Stručnjak za ovu metodu je dr.sc. Andrej Roth, specijalist plastične kirurgije koji se osim toga specijalizirao za liposukciju, pri čemu valja istaknuti da je prošao edukaciju kod vodećih svjetskih eksperata za Vaser Lipo. Poliklinika Milojević ima najviše iskustva s Vaser Lipom i najveći broj operacija u ovom dijelu Europe. Dr. Andrej Roth stoga naglašava prednosti tog zahvata: „Operativni zahvat znatno je manje traumatičan od klasične liposukcije, rezultati su bolji i oporavak traje znatno kraće".

Filozofija poliklinike Milojević kojoj su već godinama vjerne brojne poznate Hrvatice poput Ive Jerković, Nine Badrić, Antonija Blaće i Iva Balaban  je jednostavna - primjenom individualnog pristupa, iz širokog spektra najsuvremenijih nekirurških estetskih metoda, nastoje oblikovati tretman prema željama svojih pacijenata.

>>Nina Badrić nova je ambasadorica Poliklinike Milojević

>>Hrvatice najviše vole tretmane botoksom i hijaluronskim filerima, a muškarci brišu podočnjake

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije