Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svijet mode

Renata Sopek predstavila novu kolekciju Katarine Džale

sopek
arhiva VL
14.10.2010.
u 12:38

Inspiraciju za ovu kolekciju dizajnerica je našla u kameleonu i u njegovoj mogućnosti mijenjanja izgleda; transformcija se ogleda u nosivosti odjevnih predmeta u više kombinacija i različitih prigoda

Dizajnerica Katarina Džale u svom studiju Friends Design predstavila je svoju novu kolekciju Lizard za jesen/zimu 2010./'11.. Na promociji su svoj rad predstavili i Hair and nail studio Fensi šmensi, koji je u suradnji s renomiranom kozmetičkom kućom Revlon proslavio miniobljetnicu svoga rada (20 mjeseci), te dizajneri kreativne dječje odjeće pod zajedničkim brendom "Zvijezda je rođena“.

 Inače, nova kolekcija dizajnerice Džale prepoznatljiva je po prirodnim materijalima u antracitnim, indigo i srebrnim bojama, 3D linijama i specijalno obrađenim tkaninama. Inspiraciju za ovu kolekciju dizajnerica je pronašla u gušteru kameleonu i u njegovoj mogućnosti mijenjanja izgleda, kako bi metaforički prikazala mogućnosti modne transformacije i nosivosti odjevnih predmeta iz kolekcije u više kombinacija i različitih prigoda. Jedan od poklonika ove kolekcije je i Renata Sopek, stalna klijentica dizajnerice Katarine Džale. Na promociju dizajneričine nove kolekcije stigla je u prsluku Lizard, a od predstavljenih komada odjeće Renata se odlučila za kaput/pelerinu boje leda s kapuljačom.

 Dizajnerica Katarina Džale javnosti je najviše poznata po svom vjenčanom programu, iako dizajnira i pret-a-porter kolekcije. Kreacije prodaje i u inozemstvu, a u Hrvatskoj su na popisu njenih klijentica poslovne žene iz sektora marketinga, dizajna, PR-a i arhitekture, novinarke, TV-zvijezde i osobe iz javnog života.

 Inspiracija za stil Katarine Džale često dolazi iz bajki i svijeta mašte te stoga ne iznenađuju reakcije uzvanika na ovom modnom događaju koji su u jednom bili suglasni: kolekcija je zanimljiva, inovativna, raznovrsna, a nadasve nosiva i praktična.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije