Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
borba

Prva H&M-ova trgovina ipak će biti u centru Tome Horvatinčića

šoping
Pixsell
Autori: jl/VLM, mp/VLM
19.04.2010.
u 19:31

Ne mogu komentirati – bilo je jedino što je rekao Tomo Horvatinčić kad smo ga nazvali da nam potvrdi tu informaciju.

Čini se da dolazak švedskog lanca odjeće Hennes&Mauritz (H&M) više nije upitan, samo je pitanje gdje će se njihova prva trgovina u Hrvatskoj otvoriti. Iako je još prošli tjedan tvrtka Trigranit, investitor projekta Arena Centar, trgovačko-zabavnog centra koji se gradi na zagrebačkom Laništu, objavila da vodi ozbiljne razgovore s predstavnicima H&M-a da u njihovu centru otvore svoju prvu trgovinu u Hrvatskoj, situacija se u međuvremenu promijenila. Poslovni dnevnik objavio je da ima pouzdanu informaciju da će se H&M-ova trgovina otvoriti u trgovačkom centru Tome Horvatinčića na Cvjetnom trgu.

– Ne mogu to komentirati – rekao je Tomo Horvatinčić kad smo ga nazvali za potvrdu informacije. Inače, politika H&M-a je da, odluči li se proširiti na neko tržište, trgovinu najprije otvori u središtu grada.

Westgate je prvi najavio dolazak H&M-a, ali tek kada uđemo u EU. I u Westgateu računaju na H&M.

– Kada Hrvatska postane dijelom EU, postat će zanimljivija i za međunarodne robne marke. Stoga se 10% prostora čuva kao "strateška zaliha" za poznate maloprodajne lance koji čekaju zaključenje hrvatskih pregovora - kažu.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
01:14 20.04.2010.

hehe ma nebu tomo nis gradil.....u debelim je on dugovima....jedino ak mu bandic pozajmi nest para iz gradskog proracuna....kao sto mu je pozajmio i građevinsku dozvolu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije