Naslovnica Lifestyle

Prva H&M-ova trgovina ipak će biti u centru Tome Horvatinčića

Ne mogu komentirati – bilo je jedino što je rekao Tomo Horvatinčić kad smo ga nazvali da nam potvrdi tu informaciju.
19. travnja 2010. u 19:31 1 komentara 3 prikaza
šoping
Foto: Pixsell

Čini se da dolazak švedskog lanca odjeće Hennes&Mauritz (H&M) više nije upitan, samo je pitanje gdje će se njihova prva trgovina u Hrvatskoj otvoriti. Iako je još prošli tjedan tvrtka Trigranit, investitor projekta Arena Centar, trgovačko-zabavnog centra koji se gradi na zagrebačkom Laništu, objavila da vodi ozbiljne razgovore s predstavnicima H&M-a da u njihovu centru otvore svoju prvu trgovinu u Hrvatskoj, situacija se u međuvremenu promijenila. Poslovni dnevnik objavio je da ima pouzdanu informaciju da će se H&M-ova trgovina otvoriti u trgovačkom centru Tome Horvatinčića na Cvjetnom trgu.

– Ne mogu to komentirati – rekao je Tomo Horvatinčić kad smo ga nazvali za potvrdu informacije. Inače, politika H&M-a je da, odluči li se proširiti na neko tržište, trgovinu najprije otvori u središtu grada.

Westgate je prvi najavio dolazak H&M-a, ali tek kada uđemo u EU. I u Westgateu računaju na H&M.

– Kada Hrvatska postane dijelom EU, postat će zanimljivija i za međunarodne robne marke. Stoga se 10% prostora čuva kao "strateška zaliha" za poznate maloprodajne lance koji čekaju zaključenje hrvatskih pregovora - kažu.

VR Pole
EU FONDOVI
“Odlučili smo spojiti virtualnu stvarnost s turizmom i ponuditi svima pogled u prošlost”
  • -obrisani-:

    hehe ma nebu tomo nis gradil.....u debelim je on dugovima....jedino ak mu bandic pozajmi nest para iz gradskog proracuna....kao sto mu je pozajmio i građevinsku dozvolu....