Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Preljubnici bi i ovce i novce! Iznenađujući rezultati ankete

69 posto ispitanika kaže da iako partnera varaju, nemaju namjeru razvrgnuti taj odnos
18. travnja 2014. u 15:25 0 komentara 3320 prikaza
prevara
Foto: Thinkstock

Istraživanje internetske stranice Victoria Milan koja je specijalizirana  za oženjene osobe u potrazi za partnerom s kojim će imati aferu pokazala je kako 69 posto osoba koje varaju svoje partnere nemaju namjeru svoju suprugu ili supruga ostaviti zbog druge osobe.

U anketi je sudjelovalo 4658 osoba, a njih 76 posto kazalo je da uz seks s drugom osobom i dalje prakticiraju seks sa svojim partnerom i žele i dalje sjediti na dvije stolice.

85 posto ispitanika kazalo je kako u toj "drugoj osobi" ne vide osobu s kojom bi mogli biti u dugoj vezi. Upitani zašto i dalje žele ostati s partnerima koje varaju, ispitanici su rekli da je to zbog osjećaja sigurnosti koje im ta veza pruža te ljubav, obitelji...

- Ako ste u vezi u kojoj se nije ugasila ljubav i privrženost, i ako je ta osoba dobar roditelj, preljubnici obično ne žele razvrgnuti taj brak ili odnos kad traže nekoga "za sa strane", kazao je za Huffington Post šef stranice za internetsko upoznavanje Sigurd Verdal.

Eh, sad,  je li pošteno da preljubnici dobiju i ovce i novce, drugo je pitanje

>>Zašto udane žene varaju muževe? Odgovor bi vas mogao iznenaditi

>>Iznenadit će vas koliko ljudi poljubac s drugima ne smatra preljubom

Valamar
Prilika za posao
Ovo je troje mladih koji rade u turizmu, evo zašto su zadovoljni i žele ostati u Hrvatskoj
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.