Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Potpuno popravite svoj vid u 28 dana i ponovno uživajte u životu

Vid
28.09.2022.
u 07:00

Baš kao gospođa Gordana iz Splita, koja je gotovo potpuno izgubila vid, a sada vidi bolje nego kad je bila djevojčica

Gospođa Gordana je jedna od prvih korisnica multitočkastih naočala koje popravljaju nedostatke vida u 28 dana. Kao rezultat toga, omogućuju oštar vid i iz bliza i iz daleka, čak i pri slabom osvjetljenju. I sve to bez neudobnih dioptrijskih naočala, leća ili riskantnih laserskih tretmana.

Kako je gospođa Gordana poboljšala svoj vid?

Ovu modernu metodu terapije vida iskoristila sam slučajno - kaže gospođa Gordana - Čak je bilo i smiješno, ali na kraju je ispalo odlično. Bila je neka promocija opreme za dom u centru i prišla mi je simpatična gospođa s letcima. Uzela sam jedan misleći da se radi o perilici, jer mi se baš u to vrijeme pokvarila. Nisam mogla vidjeti što je na letku i htjela sam da mi kći pročita kod kuće.

Svatko tko ima lošiji vid zna koliko je to neugodno. Morate stalno tražiti od nekoga da nešto pročita naglas. Lako je izgubiti se, čak i u dućanu, jer se iz daljine ne vide ni veliki natpisi. Svi kažu: uradi nešto s tim! Zašto ne poduzmeš ništa po tom pitanju? A to nije tako jednostavno.

Ova metoda mi je potpuno popravila vid

Doma sam kćeri pokazala letak i ispostavilo se da je to popust na multitočkaste naočale koje poboljšavaju vid za 28 dana. Iskoristila sam ovaj popust. Već nakon tjedan dana korištenja multitočkastih naočala, vidjela sam mnogo bolje. Nakon tjedan dana vidjela sam broj autobusa iz daljine. Nakon dva tjedna sam čitala bez naočala, a nakon tri - sama sam uvukla konac na najmanju iglu. Kasnije je bilo sve bolje.

Bila sam sretna, ali i... u nevolji

Ne možete čak ni pretpostaviti kakva je to bila radost. Povratila sam sebe! Učinak je bio nevjerojatan. Vidjela sam stvari koje ranije nisam mogla vidjeti.

A onda sam i vidjela koliko im je stalo do mene...

Pokraj ključeva u hodniku stajala je ceduljica. Mislila sam da je za bacanje. Pogledala sam je za svaki slučaj, i tamo su bili neki izračuni u malim brojevima naškrabani olovkom. Uspjela sam brzo shvatiti o čemu se radi. Ispostavilo se da su moja kći i njezin suprug tražili način da mi financiraju operaciju očiju. Htjeli su se odreći godišnjeg odmora da me brže pošalju na kliniku! Bila sam jako dirnuta. Ovu ceduljicu nisam bacila, već sam na njoj napisala: Draga kćeri, hvala ti, ali ja već vidim! Kad je to vidjela, rasplakala se od sreće.

Kao nova sam

Sada mogu u potpunosti uživati u svom životu. Ponovno sam se osamostalila jer vidim precizno i jasno čak i na velikim udaljenostima. Moja kćer i zet se ne boje ostaviti svoju djecu sa mnom. Popravila sam vid u 4 tjedna!

Ako želite popraviti svoj vid za 28 dana, baš kao gospođa Gordana, iskoristite multiročkaste naočale već sada. Ovo je jedina jedinstvena prilika da ih dobijete uz dobar popust. Broj mjesta je ograničen, stoga ne oklijevajte! Dobijte subvenciju već sada i vratite vid za 28 dana.

Kliknite ovdje kako biste se prijavili za subvenciju i vratili oštar, precizan vid u 28 dana

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije