Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što vi mislite?

Pokrenula raspravu o pravilnom slaganju posuđa u perilicu: 'Ovako moja žena to radi, ne mogu to više podnijeti'

shutterstock
25.08.2021.
u 12:26

Na Twitteru je podijelila fotografiju koja pokazuje kako izgleda njezin način slaganja, a mnogi su ostali u šoku koliko loše njezina supruga to radi

Svatko ima određen način slaganja posuđa u perilicu, no svi se slažu da bi posuđe trebalo biti složeno tako da se sve može ravnomjerno oprati te da voda može doći do svega. Ipak, jedna korisnica Twittera @Leebeattie izazvala je burnu raspravu o pravilnom načinu slaganja posuđa u perilicu.

Na svom profilu podijelila je fotografiju svoje perilice nakon što je njezina supruga posložila posuđe. Kako piše Mirror, fotografija prikazuje dva velika lonca naslagana na tavi, sa zdjelom utisnutom u kut i dva tanjura koji okružuju držač pribora za jelo.

Perete noževe u perilici za posuđe? Evo zašto biste odmah trebali prestati:

1/8

"Udala sam se za nju prije nego što sam vidjela kako slaže perilicu posuđa. Ne mogu više ovo podnijeti”, napisala je u svojoj objavi.

Iako mnogi ljudi nisu vidjeli problem, drugi nisu mogli vjerovati da netko tako slaže posuđe u perilicu.

"To nije slaganje koliko bacanje posuđa s druge strane sobe!”, napisao je jedan korisnik, dok je jedna korisnica dodala: “Osjećam se fizički bolesno zbog ovoga”

Neki su suosjećali s njezinom frustracijom te otkrili da imaju isti problem. “Slaganje posuđa u perilicu - u svakom braku postoji jedna osoba koja zna, i jedna osoba koja ne zna. Ako niste sigurni tko ste, onda ne znate", rekla je jedna korisnica, dok je druga komentirala: “Svaka kuća treba nadzornika za perilicu. Ja sam u našoj obitelji. Ne znam što bi oni bez mene.”

Nemojte prati rublje na 30 ili 40 stupnjeva: Stručnjaci objašnjavaju zašto!

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Bill Carson
Bill Carson
17:48 25.08.2021.

Ako ništa drugo barem žena prigovara ženi. S time nemam problema. Samo neka ne troše živce muškarcima.

RE
reborn
15:21 25.08.2021.

Tolerancija, cure moje - to je ono što vam treba. Ako se vas dvije ne možete dogovoriti oko načina slaganja suđa, što uopće radite skupa?!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije