Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nismo znali

Djelatnik restorana otkrio zašto se u piće stavlja velika količina leda, a razlog šokirao...

Shutterstock
24.08.2021.
u 11:24

Sjetite se ovoga kada idući put budete naručivali piće s ledom.

U gotovo svim restoranima brze hrane piće poslužuju uz puno leda i u nekoliko kategorija – malo, srednje i veliko, a jeste li ikada razmišljali koji se razlog krije iza toga? JasonMora, korisnik TikToka, dao je odgovor.

Inače je zaposlen u američkom lancu Dunkin' Donuts, pa zna sve trikove velikih fast food restorana poput McDonald'sa, KFC-a i sličnih.

Kaže kako je količina tekućine u srednjoj i velikoj opciji praktički ista ako naručujete s ledom. "Uzmete čašu s bilo kojim pićem i u nju stavite led. Zatim iz jedne čaše u drugu prelijete samo tekućinu, bez leda. Dobivate samo pola količine tekućine u odnosu na ono što biste dobili da ste naručili piće bez leda. Ukratko, naručite  li piće bez leda, tekućina napuni cijelu čašu. Naručite li piće s ledom, tekućina napuni samo pola čaše jer drugu polovicu zauzima led."

Njegovo objašnjenje šokiralo je mnoge korisnike, ali bilo je i onih koji su rekli da za ovo znaju odavno i da nikada ne naručuju piće s ledom jer ne žele platiti takvu ''prevaru''.

@jasonmora2

#fypシ #dunkin #EatFreshRefresh #xyzbca

♬ Gravity (feat. Tyler, The Creator) - Brent Faiyaz & DJ Dahi

Konobari otkrili koje stvari nikako ne vole da gosti rade

1/10
Ključne riječi

Komentara 9

Avatar essek22
essek22
11:40 24.08.2021.

A ne nismo znali! :))) Kao ni onu staru istinu; Šta je zajedničko eskimima i konobarima? ...I jedni i drugi grade kuće od leda! :))))

Avatar Konjina3.0
Konjina3.0
12:07 24.08.2021.

To može šokirati jedino amere.. Ja svaki put kad naručim veliki menu, moram proliti pola čaše jer mi je previše i s ledom...

Avatar Čudomix
Čudomix
15:38 24.08.2021.

Epohalno otkriće. Nobela... nobela dajte otkrivatelju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije