Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Je li pretjerala?

Pokazala kako joj izgledaju usne nakon dvadeset odlazaka na filere: 'Želim još veće'

Privatna arhiva
05.05.2020.
u 14:00

Pretpostavlja se da je upravo ona žena s najvećim usnama na svijetu.

Andrea Ivanova (22) Instagram je model iz Bugarske i ponosna vlasnica jednih od najvećih usana na svijetu, prenosi LADBible.

Foto: zvonimir ferina

Iako nosi tu titulu ona želi da su još 'malo' veće i to nakon čak 20 odlazaka na filere! Zadnji put je otišla prije nekoliko dana, ali ne planira stati dok ne bude izgledala kao prava Barbie lutka.

Pogledajte video o njenim usnama:

Foto: zvonimir ferina

S tretmanima je počela 2018. godine kada je imala mali broj pratitelja na Instagramu, a sada, dvije godine nakon osim velikih usana ima i 32 100 pratitelja koji željno iščekuju vidjeti njezine nove usne. Nekolicina ju podržava uz komentare da im se sviđaju njezine 'savršene' velike usne i da su bolje što su veće.

Fileri nisu ni jeftini, pa tako jedan odlazak stoji 134 funte (1200 kuna), a Andrea više ni ne zna koliko je novaca potrošila.

"Zadnje filere stavila sam neki dan. Mislim da bih mogla još staviti, ali liječnik misli da je zaista dovoljno. Rekao mi je da će mi napraviti još jednom, a da ću onda morati pričekati barem dva mjeseca do novih. Sviđaju mi se moje nove usne. Teško mi je jesti prvih dva, tri dana nakon injekcija, ali kasnije sve bude dobro. Mogu jesti sve. Nisam sigurna jesu li baš najveće u svijetu, ali sigurno su među većima", zaključuje Ivanova.

Foto: zvonimir ferina

Komentara 1

Avatar DeborahZM87
DeborahZM87
00:22 06.05.2020.

w︆︅︆­­w︆︅︆­w︆︅︆­.︆︅︆­­l­­o︆︅︆v︆︅︆e︆︅︆x︆︅︆­x︅︆︆­.︆︅︆­­c︆︅︆­l︆︅︆u︅︆b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije