Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Moda & ljepota

Pokazala kako joj izgledaju usne nakon dvadeset odlazaka na filere: 'Želim još veće'

Pretpostavlja se da je upravo ona žena s najvećim usnama na svijetu.
05. svibnja 2020. u 14:00 1 komentara 6695 prikaza
Foto: Privatna arhiva

Andrea Ivanova (22) Instagram je model iz Bugarske i ponosna vlasnica jednih od najvećih usana na svijetu, prenosi LADBible.

 | Autor : Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

Iako nosi tu titulu ona želi da su još 'malo' veće i to nakon čak 20 odlazaka na filere! Zadnji put je otišla prije nekoliko dana, ali ne planira stati dok ne bude izgledala kao prava Barbie lutka.

Pogledajte video o njenim usnama:

 | Autor : Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

S tretmanima je počela 2018. godine kada je imala mali broj pratitelja na Instagramu, a sada, dvije godine nakon osim velikih usana ima i 32 100 pratitelja koji željno iščekuju vidjeti njezine nove usne. Nekolicina ju podržava uz komentare da im se sviđaju njezine 'savršene' velike usne i da su bolje što su veće.

Fileri nisu ni jeftini, pa tako jedan odlazak stoji 134 funte (1200 kuna), a Andrea više ni ne zna koliko je novaca potrošila.

"Zadnje filere stavila sam neki dan. Mislim da bih mogla još staviti, ali liječnik misli da je zaista dovoljno. Rekao mi je da će mi napraviti još jednom, a da ću onda morati pričekati barem dva mjeseca do novih. Sviđaju mi se moje nove usne. Teško mi je jesti prvih dva, tri dana nakon injekcija, ali kasnije sve bude dobro. Mogu jesti sve. Nisam sigurna jesu li baš najveće u svijetu, ali sigurno su među većima", zaključuje Ivanova.

 | Autor : Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

Ljepota zaista boli Željela je samo malo punije usne, a to ju je skoro stajalo života Carolina Malko SUMNJIVI ZAHVATI Sve više žena odlučuje se za jeftine filere u usnama: 'Moje usne činile su se poput betona' Farmacia ljekarna Iz prvog lica Kako u vrijeme epidemije izgleda rad u ljekarnama? Nosimo vizire i maske, ali uvijek smo tu za naše pacijente koje svakodnevno savjetujemo
sudski epilog
Milan Popović izgubio spor, Severina pravomoćno oslobođena optužbi za klevetu
CVH
CVH
Naučite kako samostalno obaviti pregled motocikla i dođite na besplatnu provjeru tehničke ispravnosti
  • Avatar DeborahZM87
    DeborahZM87:

    w︆︅︆­­w︆︅︆­w︆︅︆­.︆︅︆­­l­­o︆︅︆v︆︅︆e︆︅︆x︆︅︆­x︅︆︆­.︆︅︆­­c︆︅︆­l︆︅︆u︅︆b