Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što vi mislite?

Pohvalila se haljinom koju je nosila na sestrinom vjenčanju, ali svi govore istu stvar: 'Neprimjerena je'

@georgia_gigi
18.01.2024.
u 11:30

'Ubila bih svoju sestru da je nosila bilo koju'.

Korisnici društvenih mreža prozvali su ženu zbog njezina izbora haljine za koju su neki mislili da bi je neprikladna za vjenčanje. Otišavši na TikTok, Georgia je zamolila ljude da joj pomognu odlučiti se između dvije haljine za koje je rekla da su najbolji izbor, pri čemu jedna od njih izgleda kao da bi bila jednako prikladna za večer u klubu ili dan na plaži, a druga kao klasična haljina za noćni izlazak, piše Mirror.

Prikazujući obje u video isječku, jedna je bila ružičasta dvodijelna haljina sa jarko crvenim cvjetovima i izrezom, dok je druga bila ružičasta haljina sa šljokicama. Rekla je da je to za vjenčanje njezine sestre sljedeći dan, ali da je u apsolutnoj panici koju haljinu obuči.

 

@georgia__gigi Wedding is in 12 hrs so pls help 🥲🫠 #helpmechoose #bridesmaiddresses #bridesmaiddress #16arlington #oroton #weddingaustralia ♬ original sound - Gigi

Georgia je objasnila: 'Ja sam djeveruša, tema je ružičasta i moramo sami odabrati svoje haljine'. Dodala je kako se brine hoće li s prvom haljinom pokazati malo previše kože. No, komentari ispod videa postali su prilično brutalni, mnogi su rekli da prva haljina uopće nije bila prikladna, dok su drugi rekli da im se svidjela prva opcija.

Jedna je žena rekla da je gola koža na nečem tako formalnom kao što je vjenčanje zabrinjavajuće, a druga je dodala da dvodijelna haljina nije otmjena, dok treća smatra da bi s tom haljinom uzela previše pažnje ljudi.

VEZANI ČLANCI: 

Drugi su rekli da bi se ljutili kada bi se djeveruša na njihovom vjenčanju pojavila u nečemu sličnom prvoj haljini, a jedna je korisnica rekla: 'Ubila bih svoju sestru da je nosila bilo koju'. Drugoj se ni jedna nije svidjela: 'Bila bih jako ljuta da si se pojavila u bilo kojoj', dok se treća složila: 'Mislim da su obje neprikladne'.

Jedna je osoba tvrdila da je dvodijelna haljina više poput grudnjaka i suknje i stoga nije za vjenčanje, a netko je drugi rekao da je nošenje te haljine izgledalo kao pokušaj da se mladenki ukrade pažnja. Unatoč negativnim povratnim informacijama, Georgia, koja je u svojim dvadesetima, objavila je još jedan video, snimljen na vjenčanju, gdje je nosila dvodijelnu haljinu i tvrdi da ne žali zbog toga.

 

@georgia__gigi Replying to @Ap guyssss someones gotta bring the drama. Would you allow your bridesmaids to wear a middrift two piece? #bridesmaiddress #bridesmaidoutfit #summerweddingdress ♬ original sound - Gigi

Objasnila je da nije očekivala da će ljudi biti tako podijeljeni oko njezine haljine, ali da je pitala mladenku što bi trebala odjenuti i da je ona i više nego zadovoljna s izborom. I dok su neki komentatori rekli da ako je mladenka odobrila, onda nema problema, netko je dodao: 'Djeveruša ne. Gošća da. Prekrasna je i izgleda sjajno, ali osjećam da će stil izgledati zastarjelo za neko vrijeme, ali će i dalje biti u mojim slikama s vjenčanja'.

Je li ovakva haljina primjerena za vjenčanje?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije