Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Caffe bar i pizzeria Sidro, Trg Gabrijela Cvitana 18, Zaton

Pizzu za 52 kune poslužit će vam vatrogaskinja

Turisti?ka patrola Zaton
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/5
12.08.2022.
u 08:30

Od 15 sati u Sidru se, osim pizza, mogu naručiti i tjestenine (imaju ih tri vrste, a stoje od 50 do 52 kune) te neka od četiri vrste salata (miješana, grčka, caprese i tuna, po cijeni od 35 do 45 kuna).

Bili smo nekako uvjereni da ćemo u Zatonu isprobati golce, za koje smo čuli da su najslasnije ribice na Jadranu, ali ovoga puta to nam nije bilo pošlo za rukom. Nadaleko poznati i hvaljen restoran Porat svoja je vrata otvarao u 16 sati, za drugu je konobu na vratima pisalo da radi od podneva, al' kaže se da piše i na plotu...

Jedina dva mjesta na kojima smo u Zatonu još mogli jesti bili su fast food i pizzeria Sidro, koju smo i odabrali, uvalivši se na prostranu terasu, u hlad pod murvom. Pizzeria je otvorena prošle godine, radila je i izvan sezone, doznajemo od ljubazne konobarice Marine, kojoj je za našeg posjeta bio drugi dan kako ovdje radi. Prethodne dvije godine bila je vatrogaskinja.

05.07.2022.,Zaton-Turisticka patrola,Zaton. Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Od 15 sati u Sidru se, osim pizza, mogu naručiti i tjestenine (imaju ih tri vrste, a stoje od 50 do 52 kune) te neka od četiri vrste salata (miješana, grčka, caprese i tuna, po cijeni od 35 do 45 kuna). Došli smo oko podne pa, dok se pokušavamo odlučiti koju ćemo pizzu odabrati, jer izbor je uistinu velik, čitamo komentare gostiju na ovo mjesto.

Među mnoštvom pohvala zapažamo i onu gosta koji kaže da je posjetio najbolje ocijenjene pizzerije u Velikoj Britaniji, no da je piza u Sidru kudikamo bolja nego tamo. Cijene su u Sidru također umjerene, najjeftinija je pizza margarita, 52 kune, najskuplja mortadela e pistaca spravljena od pesta od pistacije, mortadele, kuhane šunke, maslinova ulja, usitnjenih pistacija i mini mozzarelle, za 80 kuna.

OCJENE

Izbor i kvaliteta jela (do 50 bodova) 45 

Izbor i ponuda pića (do 15 bodova) 13 

Usluga i ljubaznost (do 10 bodova) 10 

Dojmovi i prostor (do 20 bodova) 20 

Ukupnost ponude (do 5 bodova) 4 

Ukupno 92

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije