Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljetne avanture

Ova poza u seksu idealna je tijekom ljetnih vrućina: Jeste li čuli za 'perec' položaj?

seks
Thinkstock
16.08.2020.
u 19:10

Ako ste izbjegavali seks zbog visokih temperatura, isprobajte ovu pozu.

Visoke temperature koje su stigle ovaj mjesec možda vas odvlače od seksa i čine ga manje privlačnim, ali online stranica za spojeve Datingroo otkrila je nekoliko savjeta za seks tijekom ljetnih vrućina - jedan od njih je i koju pozu koristiti.

"Ova poza je idealna kad je vruće jer u njoj ima jako malo dodirivanja i ne zahtijeva veliki napor", napisali su. 

Jedan je korisnik TikToka uspio otkriti recept umaka koji se nalazi u Big Macu: Evo kako ga pripremiti.

Jeste li čuli za pozu 'perec'? Žena legne na bok, a muškarac klekne iza nje. Ona digne jednu nogu i stavi ju oko njegovog struka, sa strane ili čak na njegovo rame. Muškarac 'zajaše' ženinu nogu koja je ostala na krevetu - i to je to, nema znojenja i muke od vrućine, piše The Sun.

Ključne riječi

Komentara 7

BO
bolnaistina
22:23 16.08.2020.

Mi hrvati po mišljenju V.L. ne znamo se sexati, pa V.L. misli da nam mora biti mentor i naučiti nas raznim pozama u sexu. Žalosno na koji nivo je pao ovaj portal. Od mentorstva u sexu, poticanju na onaj novivi val, pa raznorazne sponzoruše, influencerice, ne školovane nesposobne lijene curke, koje jedino znaju sexistički pokazivati tijelo, a onda se bune kad ih se proziva. DNO DNA. ŽALOST.

Avatar ВеселинКубурићКанџијаа
ВеселинКубурићКанџијаа
22:32 16.08.2020.

Fuj...

Avatar mikioni
mikioni
08:49 17.08.2020.

Ja sam nevin.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije