Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Korisno

Otkrila kako očistiti mrlje od znoja s bijele odjeće uz pomoću samo jedne stvari

TikTok
10.05.2021.
u 07:00

Pokazala je majicu "prije" i "nakon" čišćenja, otkrivajući da su mrlje u potpunosti uklonjene, a odjeća joj je vraćena u besprijekornu bijelu boju.

Ništa ne može pokvariti raspoloženje poput otkrića da naša omiljena odjeća ima žute mrlje od znoja. Bijela odjeća najgore podnosi ove promjene, a čini se da uobičajene metode čišćenja ne djeluju uvijek, kako prenosi Mirror.

Međutim, jedna majka, Chantel Mila, na svom TikTok profilu podijelila je video u kojem je pokazala kako očistiti mrlje od znoja s bijele odjeće te oduševila mnoge. Sve što je potrebno za ovaj trik su tablete za protezu.

@mama_mila_

🧼 Follow for more time-saving cleaning hacks 🧼 ##laundrytok ##laundryhacks ##cleaninghacks

♬ Let Me Think About It - Ida Corr & Fedde Le Grand

Pokazala je majicu "prije" i "nakon" čišćenja, otkrivajući da su mrlje u potpunosti uklonjene, a odjeća joj je vraćena u besprijekornu bijelu boju.

Napisala je: - Natopite u toploj vodi s dvjema tabletama za protezu oko pola sata. Operite kao i obično. Tablete za proteze imaju svojstva izbjeljivanja i razgrađuju mrlje na bijeloj odjeći. -

Mnogi su brzo ostali oduševljeni ovim trikom, a njezin video postao je popularan na TikToku. - Sjajna ideja! Moram ovo isprobati na ljeto - samo je jedan od mnogobrojnih pozitivnih komentara.

Lake plastične vrećice od 1. siječnja 2022. odlaze u povijest:

1/1
Ključne riječi

Komentara 1

K0
Konjina2.0
08:47 10.05.2021.

puno lakše je kupiti perspirator i mazat se dnevno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije