Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljivo

Majka otkrila trik kojim će kruh ostati svjež danima, a treba vam samo jedna stvar

shutterstock
04.05.2021.
u 09:23

U Facebook grupi u kojoj se dijele savjeti u vezi s prehranom obitelji podijelila je kako dulje očuvati kruh svježim.

Svatko od nas želi da nam namirnice traju što je dulje moguće te da tako izbjegnemo nepotrebne odlaske u trgovinu. Jedna je majka podijelila svoj odličan savjet za održavanje svježine kruha te oduševila mnoge, piše The Sun.

U Facebook grupi u kojoj se dijele savjeti u vezi s prehranom obitelji podijelila je kako dulje očuvati kruh svježim, a potrebna je samo jedna stvar – celer. 

Profesorica povijesti od kruha radi pravu umjetnost:

1/15

– Na YouTubeu sam doznala, ako stavite komad celera u vrećicu s kruhom, da on ostaje dulje svjež. Isprobala sam taj trik i kruh nam je trajao deset dana. Ne znam kako to funkcionira, ali stvarno djeluje – napisala je.

Kruh upija vlagu iz celera koji sprečava da se kruh osuši. Ova majka također je dodala kako celer ne ostavlja okus na kruhu te da se može koristiti uza sve tipove kruha.

Koliko često treba prati četku za WC? Profesionalna čistačica otkriva:

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
19:14 04.05.2021.

super

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije