Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
treba savjet

'Osjećam se krivo što sam prevarila dečka, ali seks s bivšim bio je nevjerojatan i puno bolji nego s njim'

shutterstock
22.03.2022.
u 19:56

Jedan od razloga zašto su prekinuli bio je taj što njihov seksualni život nije postojao, no sada je sve drugačije

– Bivši suprug i ja smo razvedeni pet godina i trenutno živim s novim partnerom. Moj bivši je još uvijek slobodan, iako znam da nema problema s pronalaženjem partnerica i da je imao nekoliko kratkoročnih veza. Naletjela sam na njega prije par tjedana i dogovorili smo se da odemo na piće da sve nadoknadimo, a onda smo završili u krevetu – napisala je jedna žena za Mirror.

Stručnjaci otkrili dan i sat: Ovo je najbolje vrijeme u tjednu za seks!

1/6

Jedan od razloga zašto su prekinuli bio je taj što njihov seksualni život nije postojao, ali kada su nedavno spavali zajedno, bilo je uzbudljivo i strastveno te vrlo zadovoljavajuće. Ovo joj je stvarno poremetilo glavu. Osjeća se krivo što je prevarila svog partnera, ali seks s bivšim bio je puno bolji nego s njim.

– Seks s bivšim dečkom probudio vam je uspomene na vrijeme kada je sve bilo dobro. Poznato je, ali zabranjeno, pa je uzbudljivo, ali to je sve. Ako volite svog partnera, poradite na toj vezi i vratite iskru. Ostavite na trenutak ono što ste učinili po strani, sjetite se zašto ste se razveli i svih drugih problema koji su se dogodili. Velike su šanse da bi se sve ponovile kad se naviknete jedno na drugo i početno uzbuđenje nestane. Ako seks nije sjajan s vašim partnerom, riješite to. Razmislite što bi se moralo promijeniti da ponovno bude uzbudljivo – odgovorila joj je Coleen Nolan.

Koji su najljepši ljubavni stihovi svih vremena? "Pjesma nad pjesmama iz Biblije", "Crvena jabuka..." 😍❤

Komentara 1

MO
montello
15:34 23.03.2022.

Vrati se bivsem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije