Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pismo terapeutkinji

'Bivši i ja smo rastavljeni ali idemo skupa na odmor s djecom: On sad želi dovesti i novu djevojku!'

Shuttershock
21.03.2022.
u 15:30

- Mislim li samo ja tako ili je to korak previše? - pitala je žena koja kaže da ju je, iako su ostali prijatelji i učinili sve da im djeca budu dobro, taj zahtjev razljutio.

Suprug i ja smo razdvojeni i u procesu razvoda koji je bio zajednička odluka pa smo ostali u prijateljskom odnosu, napisala je anonimna žena Mirror kolumnistici i terapeutkinji Colleen. 

Davno su, kaže, zbog djece za ljeto rezervirali dva tjedna zajedničkog obiteljskog odmora u vili u koju idu svake godine, no prije par dana joj je on javio da želi na jedan tjedan dovesti i svoju novu djevojku.

Jeste li među njima? Ovo su horoskopski znakovi koji se zaljubljuju `na prvu`

1/9

- Mislim li samo ja tako ili je to korak previše? - pitala je žena koja kaže da ju je, iako su ostali prijatelji i učinili sve da im djeca budu dobro, taj zahtjev razljutio...

Djeca su je, dodaje, tek par puta vidjela, a ona još uopće nije upoznala njegovu novu djevojku i misli da bi svima to druženje bilo neobično...

Zato mu je, kaže, odlučila reći da ju ne dovodi, čak i ako to znači da ni on neće doći ili će doći samo na jedan tjedan.

- Mislim da sam u pravu, ali voljela bih čuti i vaše mišljenje - napisala je.

- Ako se tako osjećate, onda ste u pravu. Niste spremni na to; možda jednom budete ali trenutno očito niste - napisala joj je Colleen i dodala da je možda on to tražio pod pritiskom svoje nove djevojke koja se protivi njegovom odmoru s bivšom ženom...

Svakako, kaže terapeutkinja, nije dobra ideja da ste svi zatvoreni u vili – da je to hotel i da ste u odvojenim sobama i povremeno se nađete na ručku ili kupanju, moglo bi biti drugačije, ali ovako ne zvuči kao odmor zaikoga od vas!

Zaprosio je djevojku ispred gomile na stadionu: Ona odbila pred svima!

Ključne riječi

Komentara 1

ME
Metalhead1978
10:51 27.03.2022.

Naravno da nije normalno! Iako sam ja rastavom stavila križ na bivšeg muža i prošlost, te me briga sto on radi. Ovo je svakako prerano i prebolesno! Bitna su djeca u ovom tenutku i za njih ovakvo stanje također ne bi bilo normalno. On nek ide s njom odvojeno i s djecom. Ali odmor u trokutu...kretenizam! Ali muški ne razmišljaju u tom trenutku sa glavom koja ima mozak, već s onom drugom. Jasno je da se zeli preseravati pred bivsom. To mu diže ego.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije