Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na jedno uho van...

Ovo su pravila o vezama koja biste jednostavno trebali ignorirati

Sretan par
Foto: Thinkstock
1/4
03.09.2014.
u 11:24

Koliko god bili dobronamjerni, neke savjete jednostavno trebate ignorirati.

Jeste li se našli u razmišljanju kako pronaći i zadržati savršenog muškarca? Jeste sigurno, barem jednom u životu.

Pitanje je to na koje mnoge traže odgovor. U tome im često pomažu prijateljice, roditelji i ostali "znalci" koji s najboljim namjerama dijele svoje savjete. Ipak, koliko god bili dobronamjerni, neki se savjeti jednostavno trebaju ignorirati, piše TOI. . Ovo je pet takvih savjeta na koje biste samo trebali odmahnuti rukom ili još bolje, zahvaliti se s osmijehom i zanemariti.

1. Čekajte Gospodina Savršenog

Ako ste odlučili poslušati ovaj savjet onda se pripremite na duže čekanje. Rijetko tko će biti te sreće da pronađe savršenog partnera odmah iz ugla. I to brzo. žena će do praga tridesetih imati jasnu sliku kakvog muškarca traćži i što od njega očekuje i što može dati, ali i postati odlučnija u svojoj namjeri da i dalje čeka Gospodina Savršenog ili krene za onim što joj se trenutno nudi. Ipak, čekanje se može lako pretvoriti u dugi niz godina i postoji rizik da se žena nađe u poodmaklim godinama života i shvati: Predugo sam čekala na savršenog muškarca i nikada ga nisam pronašla. Ako ne želite biti u takvoj situaciji, zaboravite na čekanje i živite život: danas!

2. Nikada ne prihvaćajte poziv za izlazak u zadnji tren

Muškarac s kojim ste tek počeli izlaziti poziva vas u srijedu navečer da odete s njim na premijeru filma za koji je dobio ulaznice, a vi baš taj film želite pogledati. Vjerojatno ste se dosada naslušali savjeta kako takve pozive ne biste trebali prihvačati jer imate tek malo vremena da se spremite za izlazak, a to će njemu dati do znanja da niste imali taj dan ništa u planu. Takvi načini razmišljanja su zastarjeli i iako je OK ne skakakti odmah na svaki njegov poziv ili prijedlog, sasvim je u redu prihvatiti ovakav poziv za izlazak u zadnji tren. Uostalom, zar ne želite zaista pogledati taj film?

3. Pravilo: Ne zovi ga najmanje dva dana

Uvijek su postojala neka nepisana pravila kada su veze u pitanju. " Ne zovite ga nakon prvog spoja najmanje dva dana...Ili tri..tjedan..." To je "pravilo" koje trebate ignorirati jer ako ga ne nazovete za tri dana ili tjedan dana cijela "stvar" se može raspršiti kao maslačak na vjetru. U ovo doba društvenih mreža i pametnih telefona gotovo je nemoguće nekoga uvjeriti da niste imali mobitel pri ruci ili slično. Zapravo, od ignoriranja i čekanja da prođe " zadovoljavajuće vrijeme", pametan bi bio potez brzo nakon izlaska javiti se porukom: Hvala na dobrom provodu, bilo je baš klijepo. Mogli bismo to ponoviti?" Izlaženje s novim partnerom ili možebitnim partnerom u skoroj budućnosti trebalo bi biti zabavno i ugodno. Umjesto da čekate da on vas nazove, zašto baš vi ne biste preuzeli inicijativu?

Isto vrijedi i za "pravilo" : Nema seksa prije trećeg izlaska. Ako se namjerno nećete izdepilirati kako ne biste došli u napast popustiti, razmiliste još jednom. Zar zaista želite hodati nedepilirani. A možda ćete promijeniti mišljenje i prije nego ste mislili i viškom dlačica na nogama naći ćete se u nezahvalnoj i neugodnoj situaciji. Ono što je najvažnije, ne podliježite "pravilima" već se vodite obostranim željama i pristanite na seks tek onda kada ste zaista spremni i sigurni.

4. Ne jedite puno pred njim

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

Ok, nemojte narućiti svako treće jelo na meniju, ali sjediti pred njim s nekoliko listova salate u zdjeli, a zaparvo biste tako rado pojeli i njegov komad piletine? Nemojte se mučiti i naručite taj komad mesa, odnosno ono što vam se jede. Nećete uvijek pred njim jesti samo nekoliko listova salate.

5. Najbolji način da nekoga prebolite je da nađete drugoga

Ovo ste sigurno čuli puno puta. I sami vjerujete u to? Prije nego skočite u krevet s nekim drugim budite sigurni zašto je došlo do prekida te posljednje veze. Jeste li sigurni da nema nikakve nade da ćete opet završiti zajedno ako razriješite razmirice? Možda nije pametno dovesti se u situaciju da se opravdate: Prekinuli smo u to vrijeme, nije mi ništa značilo... Osim toga, prije nego uskočite u drugu vezu budite sigurni u to koji su razlozi doveli do prekida te veze kako se ne bi ponovio isti scenarij u idućoj. Dajte si dosta vremena za žalovanje, prebolijevanje, nemojte uskakakti u krevet s drugim samo zato jer ste ljuti. To nikada nije bio dobar razlog, zar ne?

>>Ako je žena sretna u vezi, i najprivlačnijem muškarcu pronaći će manu

>>Ovo su najčešći izvori stresa u ljubavnim vezama

>>Čarobne riječi koje će ga natjerati da bude iskren

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije