Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
srami se

Muškarac se požalio: 'Supruga u restoran ponese svoja jela te zamoli kuhare da ih podgriju'

Tyre Extinguishers
14.01.2022.
u 13:22

Iako imaju stalna primanja i nisu u financijskim problemima, njegova supruga odlučila je početi štedjeti na mnogim stvarima

Iako si većina nas ne može priuštiti jesti vani u otmjenim restoranima svake večeri u tjednu, obično ćemo napraviti iznimku i otići u restoran za posebne prilike kao što su rođendani. No, jedan muškarac na Redditu tvrdi da je njegova supruga toliko odlučna uštedjeti novac gdje god je to moguće da je počela uzimati gotova jela u restorane i tražiti od osoblja da joj ih ugriju.

Muškarac iz SAD-a objasnio je da njegova obitelj ne treba tako drastično srezati troškove i rekao je da je njegova supruga čak smanjila džeparac koji njihova djeca primaju s 300 kuna na 20 kuna tjedno, kako piše Mirror.

"Za početak, samo želim reći da imamo novca i da nemamo potrebe za štednjom. Moja supruga trenutno radi kao medicinska sestra na pola radnog vremena, a ja radim u lokalnoj policijskoj upravi kao detektiv. ima dvoje djece, sina od 12 godina i kćer od 13 godina. No, moja supruga je počela htjeti uštedjeti novac i to počinje smetati djeci”, objasnio je.

Što majke najviše žele dobiti za poklon? Možda ćete se iznenaditi:

1/6

Međutim, njemu je najviše počelo smetati što je njegova supruga počela nositi gotova jela u restorane te ispitivati kuhare mogu li ih podgrijati. Svi restorani uvijek odbiju njezin zahtjev i zamole ih da napuste restoran, ali ona ne želi prestati.

Tata je rekao da su se stvari s njegovom suprugom promijenile kada su izašli u restoran kako bi proslavili 12. rođendan svog sina. Iako je svojoj supruzi rekao da je u redu naručiti što god želi s jelovnika, ona je ipak odlučila sa sobom ponijeti gotovo jelo, a on ju je optužio da je "osramotila" njihova sina na njegov poseban dan.

"Kada je večer završila i kada smo došli kući, moja supruga i ja smo se počeli svađati. Rekao sam joj da je pogriješila što je donijela obrok kada sam je zamolio da to ne radi. Ona se počela svađati da je jedenje u restoranima samo bezvezno trošenje. Tada sam rekao 'Pa osramotila si sve, uključujući i našu djecu.' Zamolila me da napustim spavaću sobu i sada ostajem u spavaćoj sobi za goste”, otkrio je u objavi.

Komentatori na Redditu bili su podijeljeni oko problema, dok su neki rekli da je mama "jeftina", drugi su primijetili da bi mogla imati probleme s novcima za koje on ne zna.

"Jedno je donijeti vlastitu hranu. Zamolila je osoblje da joj grije i posluži njezinu hranu, pretpostavljam besplatno. To je još gore”, napisao je jedan korisnik, dok je jedna korisnica dodala: “Vaša žena vjerojatno treba savjetovanje jer ima nekih duboko ukorijenjenih problema s novcem i potrošnjom. Ali njezini postupci negativno utječu na vašu djecu i vaš brak.”

Majka podijelila trik kako brže osušiti odjeću tijekom zime: Trebate samo jednu plahtu!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije