Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prije velikog dana

Žena šokirala: Odlazi na zabave kako bi dobila koronavirus i preboljela ga, a tvrdi da ima dobar razlog

Maddy Smart/TikTok
13.01.2022.
u 10:24

Neki su je osudili, a neki je razumiju i kažu da se koriste istom metodom kako bi se što prije zarazili.

Žena iz Australije postala je viralna u videozapisu od 15 sekundi koji je objavljen na TikToku, a u njemu se vidi ona kako se, zajedno s prijateljicama, provodi na zabavi, pije alkohol i ne poštuje mjere fizičke udaljenosti određene zbog širenja pandemije - i tvrdi da za sve ima dobar razlog.

U pitanju je buduća mladenka koja još uvijek nije preboljela koronavirus, a veliki dan je za šest tjedana. Da se ne bi slučajno zarazila tada i onda morala odgoditi cijelu ceremoniju, sada odlazi na zabave po noćnim klubovima diljem Melbournea kako bi se zarazila i preboljela COVID-19.

Mnogi su je osudili u komentarima i po drugim društvenim mrežama, prenosi news.com.au. Javili su se zdravstveni djelatnici koji su rekli da ih ljudi poput nje razočaraju i da im nije jasno kako i dalje, nakon dvije godine pandemije, mogu ignorirati određene mjere i preporuke.

Foto: Maddy Smart/TikTok

Kako očistiti iznajmljenu vjenčanicu prije vraćanja? Ova mladenka otišla je u autopraonicu! 😂

Ipak, bilo je i onih, najviše budućih mladenki, koje su rekle da je potpuno razumiju i da se koriste istom metodom. "Udajem se 5. veljače i suosjećam s tobom", napisala je jedna žena.

Video je objavljen prije nego je država Viktorija objavila nove mjere - od 12. siječnja zatvorit će se svi noćni klubovi, a od zabava će se moći održavati samo vjenčanja, kako bi se spriječilo masovno širenje Omikron soja. Iako je skupio više od 100 000 pregleda, video je skriven s profila i trenutno je nedostupan, a autorica je profil zaključala kako ne bi dobivala više "hejt" komentara.

Vino za srce, a šampanjac za mozak? Doznajte zašto su dobra ova alkoholna pića

1/6

Komentara 1

MO
montello
17:48 13.01.2022.

To nije pametno moze dobit tezi oblik

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije